- 30,813
- 18,558
- 113
167
Kaybettiğin anda bırak çünkü lale devri başlayacak birazdan kızdırmak için söylemiyorumBuda gelirse 2 günde 100k kazanç barajini aşıyoruz haydi bol şanslar dostlar hep beraber saldiralim Ekli dosyayı görüntüle 902575
Tuzak zaten o bonuslarSize bir açıklama yapıyorum bet KOMA para yatırmayın 800 lira vardı 800 yatırdım rolden gelen para ile birlikte 2065 yaptım 5.000 liradan aşağı çektirmiyor diye sıfırladık anasını satayım 800'den oldu m😄
Geçmiş olsun adiler bunlar üzüldüm senin adına Muro başkanSize bir açıklama yapıyorum bet KOMA para yatırmayın 800 lira vardı 800 yatırdım rolden gelen para ile birlikte 2065 yaptım 5.000 liradan aşağı çektirmiyor diye sıfırladık anasını satayım 800'den oldu m😄
Yok enişte tövbe namussuzlar bilerek 5.000 liraya limitleri çıkarmışlar biliyor musun çekim limitleriniTuzak zaten o bonuslar
Kaç saatrol kovaladık gittik oraya verdik böyle bir şey yok yaGeçmiş olsun adiler bunlar üzüldüm senin adına Muro başkan
Abi çıktn mi ?Fena acildilar yatti sağlık olsun ben kaçar dostlar öğleden sonra gelirim herkesin eline yüreğine saglik