- 15,441
- 8,000
- 113
Bi ara hepiniz düşmüştünüz, hocam bazen pozitif olmak gerek bazen dedim sonra yükseldik hep beraber ve geldi 
Valla dogruBi ara hepiniz düşmüştünüz, hocam bazen pozitif olmak gerek bazen dedim sonra yükseldik hep beraber ve geldi![]()
Adamsın brommBu kadar emeğe bu kadar muziceye bu dağıtım az olur. Şimdi 6 kişi için özelden ulaşım yapılacak dagitimi yapılacak ödülün. Bir kupon daha yapıyorum gelirse 6 kişiye daha 500 atalim
No tüpçü
Kesene bereket dostBu kadar emeğe bu kadar muziceye bu dağıtım az olur. Şimdi 6 kişi için özelden ulaşım yapılacak dagitimi yapılacak ödülün. Bir kupon daha yapıyorum gelirse 6 kişiye daha 500 atalim
2 maç harbi stresli geçti. Güzel olduBen hala bakamıyorum kesin bitti mi beyler. Sizin yazilara bakıyorum valla 🤣🤣
Kesene bereketBu kadar emeğe bu kadar muziceye bu dağıtım az olur. Şimdi 6 kişi için özelden ulaşım yapılacak dagitimi yapılacak ödülün. Bir kupon daha yapıyorum gelirse 6 kişiye daha 500 atalim
Reis sen kendinle beraber 6 kişi ayarla özelden mesaj grubu açar mısın beni de ekle gruba sana zahmet musaitsenBi ara hepiniz düşmüştünüz, hocam bazen pozitif olmak gerek bazen dedim sonra yükseldik hep beraber ve geldi![]()
Kesene bereket dostBu kadar emeğe bu kadar muziceye bu dağıtım az olur. Şimdi 6 kişi için özelden ulaşım yapılacak dagitimi yapılacak ödülün. Bir kupon daha yapıyorum gelirse 6 kişiye daha 500 atalim
Yalan yok vallaha çok sinirlendik ister istemez Tofaş saçma sapan sayılar attıBi ara hepiniz düşmüştünüz, hocam bazen pozitif olmak gerek bazen dedim sonra yükseldik hep beraber ve geldi![]()
KESENEE BEREKET adamsın 👍🙂 Hızır gibi yetisirsin ihtiyacı olanlara herkesi tebrik ediyorumBu kadar emeğe bu kadar muziceye bu dağıtım az olur. Şimdi 6 kişi için özelden ulaşım yapılacak dagitimi yapılacak ödülün. Bir kupon daha yapıyorum gelirse 6 kişiye daha 500 atalim
Düşüncen için teşekkürler dostum 🙏Bu kadar emeğe bu kadar muziceye bu dağıtım az olur. Şimdi 6 kişi için özelden ulaşım yapılacak dagitimi yapılacak ödülün. Bir kupon daha yapıyorum gelirse 6 kişiye daha 500 atalim
Tamamdır hocamReis sen kendinle beraber 6 kişi ayarla özelden mesaj grubu açar mısın beni de ekle gruba sana zahmet musaitsen
Hahaha kralNo tüpçü
Bilek ağrıyor yazmaktan zaten kırıktıParmaklarıma kramp girdi yemin ederim ]