- 1,363
- 6,236
- 113
Ya bu padişah nasıl bir site abi ya. Kayıp bonusu Alaçam bonus talep donuk
Dünden son kuponda zorda olsa gelmişti zaten neden zorladin ki dostum @EşrefTEK80Herkese yetişmek gibi bir mecburiyetin yok. Sırf birileri daha alsın diye yok yere kaybettin. Hedefine ulastiktan sonra çekilmesini bilmek lazım. O kalan 3 kişiye ulassan bile bı 3 kişi daha çıkardı, yani sonu yok. Geçmiş olsun @EşrefTEK80
Canliya yaz reisYa bu padişah nasıl bir site abi ya. Kayıp bonusu Alaçam bonus talep donuk
Eskiden iyiydi sonradan cortladı bunlarr((Ya bu padişah nasıl bir site abi ya. Kayıp bonusu Alaçam bonus talep donuk
Söyledik dinlemiyor@EşrefTEK80 bugun icin biraz kârın var git biraz dinlen kafani dinle oynamak istersen akşam oyna yine biraz kfan dağılsın ama
geçmiş olsunYa bu padişah nasıl bir site abi ya. Kayıp bonusu Alaçam bonus talep donuk
Yav ağır bağımlı oda arkada oynuyor işte ne dersen de 3-5 te olsa basıyor maç tavsiyesi ver adama bu tavsiyeler boş@EşrefTEK80 bugun icin biraz kârın var git biraz dinlen kafani dinle oynamak istersen akşam oyna yine biraz kfan dağılsın ama
Muro nasilsin kardasYa dışarıdayım takip edemiyorum Geçmiş olsun jkralll
Enişte danışmanlık yapıyım 2 de ilac yazdiririzYav ağır bağımlı oda arkada oynuyor işte ne dersen de 3-5 te olsa basıyor maç tavsiyesi ver adama bu tavsiyeler boş
Eşref kayıp yaşadı kimseye dönüş yapamaz dostum@EşrefTEK80 dostum sana zahmet dm atar mısın
Onu biliyorum atıp atmayacağını sen bilemezsinEşref kayıp yaşadı kimseye dönüş yapamaz dostum
adamı bir rahat bırakalım dostumOnu biliyorum atıp atmayacağını sen bilemezsin
Sana noluyor şuan ben onu anlamadım vasıfsız elemanadamı bir rahat bırakalım dostum
145 şuan reisKasa kac 400k varm7 ateşle artık @EşrefTEK80
Dostum bi dm atar mısın145 şuan reis