- 10,217
- 3,883
- 113
Handikapla alır evDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
Handikapla alır evDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
Olacak umarim dostHiç tarzım değil ama denedik bakalım.. per olayini... Bu kupon burdan gelmez ben uyumaya gidiyorum Ekli dosyayı görüntüle 903173
Seçimlermivar ne zamanOylama yapalım @EşrefTEK80 😅
Güzel tahmin oldu kanka izleyeceğim maçı keyifli maçHiç tarzım değil ama denedik bakalım.. per olayini... Bu kupon burdan gelmez ben uyumaya gidiyorum Ekli dosyayı görüntüle 903173
He heeSen önce yazdığının saygısızlık olduğunu öğren sonra bana saygıyı öğret ...
Bol şanslar Tek dostHiç tarzım değil ama denedik bakalım.. per olayini... Bu kupon burdan gelmez ben uyumaya gidiyorum Ekli dosyayı görüntüle 903173
Haydi İnşallah Yazdığın gibi gelsinHiç tarzım değil ama denedik bakalım.. per olayini... Bu kupon burdan gelmez ben uyumaya gidiyorum Ekli dosyayı görüntüle 903173
1.5 dk oldu daha dost3dk boşş