Son karar sende dost
@EşrefTEK80
MantıklıÇok
yatıyor kafama bu ev 98.5 ust
Hareme göre periyotun biri 40 geçmeyecek diyor ve öyle olursa ev 15/20 arası atar ama şans bu lige alt vermekte zorAynen dayı oranlar kafamı bulandiriyor ama bana ev rahat atar 43 daha gibi geliyor. Ama. Bir per 17-18 de kalırsa batar oda ayrı bir durum
Son perde durabilirler dost .
Son çeyrek atamazlar dep maçı alırsa o bareme ulasamazAynen dayı oranlar kafamı bulandiriyor ama bana ev rahat atar 43 daha gibi geliyor. Ama. Bir per 17-18 de kalırsa batar oda ayrı bir durum
mantıklıEşref Gardasim toplam al 3 çeyreği
Devam edelim bol şans knkArka planda yol yarilanmis zaten 😎🤣🤣
Yazdigin gibi gelsinHiç tarzım değil ama denedik bakalım.. per olayini... Bu kupon burdan gelmez ben uyumaya gidiyorum Ekli dosyayı görüntüle 903173
Bol şans dostHiç tarzım değil ama denedik bakalım.. per olayini... Bu kupon burdan gelmez ben uyumaya gidiyorum Ekli dosyayı görüntüle 903173
Bolşans kralHiç tarzım değil ama denedik bakalım.. per olayini... Bu kupon burdan gelmez ben uyumaya gidiyorum Ekli dosyayı görüntüle 903173
Gelecek rahat olll bol sansHiç tarzım değil ama denedik bakalım.. per olayini... Bu kupon burdan gelmez ben uyumaya gidiyorum Ekli dosyayı görüntüle 903173
Bol şansHiç tarzım değil ama denedik bakalım.. per olayini... Bu kupon burdan gelmez ben uyumaya gidiyorum Ekli dosyayı görüntüle 903173
Sen önce yazdığının saygısızlık olduğunu öğren sonra bana saygıyı öğret ...Fikir alışverişi dedi fikrimizi beyan ettik,,saygılı ol kardeşş
Herkesin fikrine,,
Dediğime oynamissin bol şansHiç tarzım değil ama denedik bakalım.. per olayini... Bu kupon burdan gelmez ben uyumaya gidiyorum Ekli dosyayı görüntüle 903173