Olur dostDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
Olur dostDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
Üst gir baskanDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
Sohbet edelim biraz 🙏🏻Dostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
İlk yarılar genellikle çok atıyorlar alt yapabilirler ancak 3. Çeyrek üst olabilirDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
Avustralya gördün mü üst yapıştıracan agaDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
Ev 3. Çeyrek 21 atar hacım seri oynuyorlar.Dostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
Ağarr üst kral benceeDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
Aynenn dostAvustralya gördün mü üst yapıştıracan aga
O maçın 2 çeyreğinden de kazandım ben ev çok fena oynuyor benim fikrim evin toplam sayısı yine de sen bilirsinDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
Kardom tek fikir vereceğim tartar biçersin 3 çeyrek 43 sayıdan üst varsa al 46 48 atarlarDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
İlk yarı çok atmışlar bence maç önü 180 baremdiDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?
Eşref Sen de dayanamıyorsun Hani söz vermiştin İki gün yoktun şansın bol olsunBaskı var baskı 🤣🤣 alıştık 3 gündür.. süreci , abartmadan beraber ilerletelim istedim dostlarimla
Geceden kalan 3 dost kesin + 5 kişiye ödül atalım ulaşırsak hedefe..
Ceyrek ustDostlar biraz sakin acele yok.. acelesi olan takip etmesin işleri ile ilgilensin. Brisbane maçı için fikir alışverişi yapalim var mı fikri olan takimlari takip eden var mı ?