Yetim mahallesiEşref memleket nere
Yetim mahallesiEşref memleket nere
Hertürlü dost,,,Getircez sakin yavv
Bol sansHucummm... Bu kupon burdan dönmez. Ben yatmaya gidiyorum bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 903180
Bol şans dostHucummm... Bu kupon burdan dönmez. Ben yatmaya gidiyorum bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 903180
4 kuruuuHucummm... Bu kupon burdan dönmez. Ben yatmaya gidiyorum bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 903180
Bolşans kralHucummm... Bu kupon burdan dönmez. Ben yatmaya gidiyorum bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 903180
Haydi KURU UUUUHucummm... Bu kupon burdan dönmez. Ben yatmaya gidiyorum bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 903180
Hadi bol şansHucummm... Bu kupon burdan dönmez. Ben yatmaya gidiyorum bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 903180
Kasa 49 olmuştu dost 55 degilValla kasa 55 i gormusken zorlamasan iyiydi be dost @EşrefTEK80![]()
Yazdığın gibi gelsin reisimm bol şanslarHucummm... Bu kupon burdan dönmez. Ben yatmaya gidiyorum bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 903180
Hadi bol şans bakalimHucummm... Bu kupon burdan dönmez. Ben yatmaya gidiyorum bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 903180
4 halaHucummm... Bu kupon burdan dönmez. Ben yatmaya gidiyorum bol şanslar dostlar Ekli dosyayı görüntüle 903180