Afiyet olsunYemeğe geçmiştim atamamışlar be😀😀
Afiyet olsunYemeğe geçmiştim atamamışlar be😀😀
Elleri bağlandı iplerinYemeğe geçmiştim atamamışlar be😀😀
Ben hallederim de sana ibandan para göndermek sıkıntı narko şube gibisin vbet e yatır direk ordan tek kat çevir çek ibaninaEşref müsait değil herhalde ya burada sağlam Kripto hesabı olan tanıdık biri lazım 500 TL çekeceğim anasını satayım Kripto hesabı yok ya çocuk telefonu açacak az kaldı 😄
Hahhashhshhshshahs ya sen kafayı mı yedin halledebilirsen hallet Eşref olsaydı hallederdi sağ olsun ne alakası var hesabımla 😄Ben hallederim de sana ibandan para göndermek sıkıntı narko şube gibisin vbet e yatır direk ordan tek kat çevir çek ibanina
YazEşref müsait değil herhalde ya burada sağlam Kripto hesabı olan tanıdık biri lazım 500 TL çekeceğim anasını satayım Kripto hesabı yok ya çocuk telefonu açacak az kaldı 😄
Dedigim şekilde hallet vbete yatarım trx i al cekicegin sitenin yerine yapıştırHahhashhshhshshahs ya sen kafayı mı yedin halledebilirsen hallet Eşref olsaydı hallederdi sağ olsun ne alakası var hesabımla 😄
Bir de onun saati dakikası oluyor kripto hesabını aldığın zamanBen hallederim de sana ibandan para göndermek sıkıntı narko şube gibisin vbet e yatır direk ordan tek kat çevir çek ibanina
Hangisini seçiyorum burada Tron varDedigim şekilde hallet vbete yatarım trx i al cekicegin sitenin yerine yapıştır
Eyvallah Gökay ikidir yazıyorsun yardımcı olmaya çalışıyorsun Allah işini gücünü rast getirsin arkadaşın dediği gibi vibet'e çekeyim belki yükseltirim
tehrermı tron yazanmıDedigim şekilde hallet vbete yatarım trx i al cekicegin sitenin yerine yapıştır
Vbete atma araştırmadan. Daha önce isim değiştirmeden kripto ile başka siteden yatırıp tek kat çevirdim çekimde havale çektirmedi. Kripto ile yatırım yapmışsın yine Kripto ile çekeceksin dedi.Bir de onun saati dakikası oluyor kripto hesabını aldığın zaman
Trxtehrermı tron yazanmı
Eyvallah Kral işin gücün rast gitsin allah'tan ayırttırdım var yaVbete atma araştırmadan. Daha önce isim değiştirmeden kripto ile başka siteden yatırıp tek kat çevirdim çekimde havale çektirmedi. Kripto ile yatırım yapmışsın yine Kripto ile çekeceksin dedi.
Capraz cekime izin verennsiteleri dene betgit felan capraza izin veriyor zlot betgit onlyEyvallah Kral işin gücün rast gitsin allah'tan ayırttırdım var ya
Padişahbete Sor bı istersen, orda neyle yatirisan yatır havele ile çekim yapabilirsin galiba. Ama önce desteğe sor öyle işlem yapEyvallah Kral işin gücün rast gitsin allah'tan ayırttırdım var ya
Zoot'ta da 500 çekemiyorum 1000 liradan aşağı çektirmiyorCapraz cekime izin verennsiteleri dene betgit felan capraza izin veriyor zlot betgit only