normal gitsede atamazlar 5 dk da 26 kuruuuuuuuuuuSon 2dk boş geçer rahat olun beyler şu 3dk 20 filan çıkmasın yeter
normal gitsede atamazlar 5 dk da 26 kuruuuuuuuuuuSon 2dk boş geçer rahat olun beyler şu 3dk 20 filan çıkmasın yeter
Önceki kullanıcı adın neydi dostnormal gitsede atamazlar 5 dk da 26 kuruuuuuuuuuu
mustafaabi çok rahat yatar bu kupon malesef dostum.. atm ye gidilecek
Atm bu adama gelir dost 😂abi çok rahat yatar bu kupon malesef dostum.. atm ye gidilecek
vbette 168.5Barem 172.5 sıkıntı
Sıkıntı yoookBarem 172.5 sıkıntı
Ulan tek değişmeyen kullanıcı adı benim şimdiye kadar var mı başka değişmeyen artı bir üyeliğimden beri bir kere kullanıcı adı değiştirmedim kullanıcı adı değiştiren Neden değiştiriyor onu da anlamadımÖnceki kullanıcı adın neydi dost
Kahin misin bu kadar eminabi çok rahat yatar bu kupon malesef dostum.. atm ye gidilecek
Bende değişmedim hiçUlan tek değişmeyen kullanıcı adı benim şimdiye kadar var mı başka değişmeyen artı bir üyeliğimden beri bir kere kullanıcı adı değiştirmedim kullanıcı adı değiştiren Neden değiştiriyor onu da anlamadım
muro nerden değişiyo k adı değiştricem benUlan tek değişmeyen kullanıcı adı benim şimdiye kadar var mı başka değişmeyen artı bir üyeliğimden beri bir kere kullanıcı adı değiştirmedim kullanıcı adı değiştiren Neden değiştiriyor onu da anlamadım