Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 50K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elysion123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,319
187
63
Abiler kardeşler bu 12 kişiye ödül işi bitsin de. Bir kupon daha yapım gelirse 10 kişiye daha verelim ortam yine gerildi. Herkes bana mesaj atıyor basim çatladı Anadolu Efes maçından dolayı birde herkes trip atıp mesaj atıyor abi ne yapayım daha elimden geldigince dağıtıyorum ya
reis ama benim listeye girmemem saçma değilmi

Athena

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,249
4,890
113
Abiler kardeşler bu 12 kişiye ödül işi bitsin de. Bir kupon daha yapım gelirse 10 kişiye daha verelim ortam yine gerildi. Herkes bana mesaj atıyor basim çatladı Anadolu Efes maçından dolayı birde herkes trip atıp mesaj atıyor abi ne yapayım daha elimden geldigince dağıtıyorum ya
Valla ne hikmetse hep benim başıma geliyor burada çoğu kişi de biliyor da neyse hadi iyi geceler

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
16,253
5,503
113
Biriki saat mola versen mi acaba kral

JoeQuanqa

Joe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,350
28,485
113
Bence tüm kazancı 12 ye böl herkes yumuşacık olsun eşrefim sende mutlu mutlu yarınki rolü bekle

JoeQuanqa

Joe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
51,350
28,485
113
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...