- 16,319
- 8,579
- 113
Kim kavga etti la ben bişe görmedimKavga ederseler aç kalırız
Kim kavga etti la ben bişe görmedimKavga ederseler aç kalırız
Yasak olan ne dost burda biz bir aileyiz çıkar şu ağzındak baklavayıda konu kitlensin 😀Birde Beyler bir konudan hassasiyetle bahsedeceğim. O yasak olan hazırlığı ben yapmıyorum. Adaletli olsun diye de farkli farklı güvenilir kişilere söylüyorum. Bana çok fazla mesaj geliyor. Ben elimden geleni yapıyorum benim elimden gelen bu . Bu konuda bana karşı kırgınlık yada kızgınlık lütfen olmasın ben yapmıyorum o yasak olan şeyi. Kimseyle husumetim yada kimseyle yakın bir ahbapligim yok . Sizde bana karşı bu konuda hassas olursanız gerçekten sevinirim
Ben yaparım bu seferBirde Beyler bir konudan hassasiyetle bahsedeceğim. O yasak olan hazırlığı ben yapmıyorum. Adaletli olsun diye de farkli farklı güvenilir kişilere söylüyorum. Bana çok fazla mesaj geliyor. Ben elimden geleni yapıyorum benim elimden gelen bu . Bu konuda bana karşı kırgınlık yada kızgınlık lütfen olmasın ben yapmıyorum o yasak olan şeyi. Kimseyle husumetim yada kimseyle yakın bir ahbapligim yok . Sizde bana karşı bu konuda hassas olursanız gerçekten sevinirim
ListeYasak olan ne dost burda biz bir aileyiz çıkar şu ağzındak baklavayıda konu kitlensin 😀
Tam olucaktı ki olaya el attım ahmetim sağ salim hallettik aç kalıyorduk az kalsınKim kavga etti la ben bişe görmedim
Kazanınca gir. Çekirdek kola al 500 lirayla kankaEvet rol bitmeden gene kavga başladı çekirdek cola alcak paramız yok malesef dostlar lütfen
Reis bunlar yüzünden zaten çoğu kişi takip ettiği halde mağdur oluyorKavga ederseler aç kalırız
Rapor attım hako yasaklı kelimeyi kullandın hiç yoktan konudan ban yesen 1 kişi eksilir şansımız artar 😀
Neye olmaz dediysen oldu reis inceden senin kupon hakkindaki yorumunu gizlice okudum hep. Bunu bekliyordum bende adamsın🤣🤣Sana kötü haberim var eğerki 2k bastıysan gelir 20k bastıysan yatar inş 2k dır
Ayıp sana gerçekten hiç yakıştıramadim 🥺Rapor attım hako yasaklı kelimeyi kullandın hiç yoktan konudan ban yesen 1 kişi eksilir şansımız artar 😀
HahahahRapor attım hako yasaklı kelimeyi kullandın hiç yoktan konudan ban yesen 1 kişi eksilir şansımız artar 😀
Adil ve hakkaniyetliBirde Beyler bir konudan hassasiyetle bahsedeceğim. O yasak olan hazırlığı ben yapmıyorum. Adaletli olsun diye de farkli farklı güvenilir kişilere söylüyorum. Bana çok fazla mesaj geliyor. Ben elimden geleni yapıyorum benim elimden gelen bu . Bu konuda bana karşı kırgınlık yada kızgınlık lütfen olmasın ben yapmıyorum o yasak olan şeyi. Kimseyle husumetim yada kimseyle yakın bir ahbapligim yok . Sizde bana karşı bu konuda hassas olursanız gerçekten sevinirim
Jdjdjdd eşref usta ince yapma anlamayan varNeye olmaz dediysen oldu reis inceden senin kupon hakkindaki yorumunu gizlice okudum hep. Bunu bekliyordum bende adamsın🤣🤣
Eyvallah dost lıstecı kim bugün pekiBirde Beyler bir konudan hassasiyetle bahsedeceğim. O yasak olan hazırlığı ben yapmıyorum. Adaletli olsun diye de farkli farklı güvenilir kişilere söylüyorum. Bana çok fazla mesaj geliyor. Ben elimden geleni yapıyorum benim elimden gelen bu . Bu konuda bana karşı kırgınlık yada kızgınlık lütfen olmasın ben yapmıyorum o yasak olan şeyi. Kimseyle husumetim yada kimseyle yakın bir ahbapligim yok . Sizde bana karşı bu konuda hassas olursanız gerçekten sevinirim
Sus çaktırma bak bunlar hep plan plana sadık kalNeye olmaz dediysen oldu reis inceden senin kupon hakkindaki yorumunu gizlice okudum hep. Bunu bekliyordum bende adamsın🤣🤣
Belli değil dahaEyvallah dost lıstecı kim bugün peki
Liste işleri işteYasak olan ne dost burda biz bir aileyiz çıkar şu ağzındak baklavayıda konu kitlensin 😀
Gerçi @JoeQuanqa sen kupon gelmez demişsin dimi şimdi hatırladım 🤣🤣Neye olmaz dediysen oldu reis inceden senin kupon hakkindaki yorumunu gizlice okudum hep. Bunu bekliyordum bende adamsın🤣🤣