- 71,039
- 13,724
- 113
RastgeleÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
RastgeleÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
10/10Dost roll bitince geleydin
Bol şans hocaÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
BolsansÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
İnşallah dostum200 i bile bulurlar odat güzel ae,ım
İşler vardı yaDost roll bitince geleydin
20 kSana kötü haberim var eğerki 2k bastıysan gelir 20k bastıysan yatar inş 2k dır
Bol şansÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
Bol şans EşrefÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
Herzaman heryerde kavga 🤣🤣Evet rol bitmeden gene kavga başladı çekirdek cola alcak paramız yok malesef dostlar lütfen
Eyvallah kimsenin talebi olmaz o konuda. Karşılık beklenmez zatenBirde Beyler bir konudan hassasiyetle bahsedeceğim. O yasak olan hazırlığı ben yapmıyorum. Adaletli olsun diye de farkli farklı güvenilir kişilere söylüyorum. Bana çok fazla mesaj geliyor. Ben elimden geleni yapıyorum benim elimden gelen bu . Bu konuda bana karşı kırgınlık yada kızgınlık lütfen olmasın ben yapmıyorum o yasak olan şeyi. Kimseyle husumetim yada kimseyle yakın bir ahbapligim yok . Sizde bana karşı bu konuda hassas olursanız gerçekten sevinirim
Kavga ederseler aç kalırızHerzaman heryerde kavga 🤣🤣
230 yazdın dost neden düzeltiyorsun200 i bile bulurlar odat güzel ae,ım
Yahu şu adama mesaj atmayın rezillik kepazelik çıkarmayın mesaj atmak nedir zaten adam dagitiyor bide mesaj atiyonuz yazık valla yazıkBirde Beyler bir konudan hassasiyetle bahsedeceğim. O yasak olan hazırlığı ben yapmıyorum. Adaletli olsun diye de farkli farklı güvenilir kişilere söylüyorum. Bana çok fazla mesaj geliyor. Ben elimden geleni yapıyorum benim elimden gelen bu . Bu konuda bana karşı kırgınlık yada kızgınlık lütfen olmasın ben yapmıyorum o yasak olan şeyi. Kimseyle husumetim yada kimseyle yakın bir ahbapligim yok . Sizde bana karşı bu konuda hassas olursanız gerçekten sevinirim