Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling EşrefTEK80 | Kasa 10K Hedef 50K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EşrefTEK80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,699
8,068
113
Birde Beyler bir konudan hassasiyetle bahsedeceğim. O yasak olan hazırlığı ben yapmıyorum. Adaletli olsun diye de farkli farklı güvenilir kişilere söylüyorum. Bana çok fazla mesaj geliyor. Ben elimden geleni yapıyorum benim elimden gelen bu . Bu konuda bana karşı kırgınlık yada kızgınlık lütfen olmasın ben yapmıyorum o yasak olan şeyi. Kimseyle husumetim yada kimseyle yakın bir ahbapligim yok . Sizde bana karşı bu konuda hassas olursanız gerçekten sevinirim

sseyhan

taş kırılır, tunç erir ama türklük ebedidir.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,307
416
83
Birde Beyler bir konudan hassasiyetle bahsedeceğim. O yasak olan hazırlığı ben yapmıyorum. Adaletli olsun diye de farkli farklı güvenilir kişilere söylüyorum. Bana çok fazla mesaj geliyor. Ben elimden geleni yapıyorum benim elimden gelen bu . Bu konuda bana karşı kırgınlık yada kızgınlık lütfen olmasın ben yapmıyorum o yasak olan şeyi. Kimseyle husumetim yada kimseyle yakın bir ahbapligim yok . Sizde bana karşı bu konuda hassas olursanız gerçekten sevinirim
Eyvallah kimsenin talebi olmaz o konuda. Karşılık beklenmez zaten

SlotMaN61

💲💲💲
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,704
2,168
113
Yahu şu adama mesaj atmayın rezillik kepazelik çıkarmayın mesaj atmak nedir zaten adam dagitiyor bide mesaj atiyonuz yazık valla yazık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...