- 5,704
- 2,168
- 113
Seri won 😃
Heye nerden bildin kankamSen mi karar verdin lo 😀
Hislerim kuvvetlidir hissettim cnmHeye nerden bildin kankam
Joqunga anısına diyelim miHislerim kuvvetlidir hissettim cnm
Yeter ciğerini mi alıcan daha ciğerci Hakan@EşrefTEK80 dost dün listedeydil alamadık bugün alırız umarım
Bol şans reisÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
Eşref tek siz hepiniz dewammÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
İşte budur beeeee brooooooÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
Dost roll bitince geleydin@EşrefTEK80 dost dün listedeydil alamadık bugün alırız umarım
Sana kötü haberim var eğerki 2k bastıysan gelir 20k bastıysan yatar inş 2k dırÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
Eyvallah dost boş şans olsunÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
Almadık ki bişey enişte 😀Yeter ciğerini mi alıcan daha ciğerci Hakan
Bol şansÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425
Wonlayalim hepimiz kazanalım beylerÇay, sigara, su molası dostlar.. buda gelirse son adım yaparız duruma göre de ödülü de artırır emekçi dost baya fazlaEkli dosyayı görüntüle 891425