- 28,278
- 26,377
- 113
Hic sorma 30 saniye olsa 4 sayidi garantiydi@nişantaşı ahmetime bi. Roll yaptır senin kupona totem yaptı okadar
Hic sorma 30 saniye olsa 4 sayidi garantiydi@nişantaşı ahmetime bi. Roll yaptır senin kupona totem yaptı okadar
Bolşans tüh başlamadan yattık bu gelsin ahmetim burda bana zurna ısmarlarDiğer maçlarda limit var kahretsin ve. Çok kararsız kaldım umarım gelir. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 891403
Bol şansDiğer maçlarda limit var kahretsin ve. Çok kararsız kaldım umarım gelir. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 891403
43Diğer maçlarda limit var kahretsin ve. Çok kararsız kaldım umarım gelir. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 891403
Hadi bakalım bol şansDiğer maçlarda limit var kahretsin ve. Çok kararsız kaldım umarım gelir. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 891403
Bol şans gelsinDiğer maçlarda limit var kahretsin ve. Çok kararsız kaldım umarım gelir. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 891403
Bolsans kralDiğer maçlarda limit var kahretsin ve. Çok kararsız kaldım umarım gelir. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 891403
İşten geldim dost iştenBeraber deniyelim nerdesin 🤣 lütfen evde deme 🤣
oyyyValla ne oynniorsa ona gore şerbetliyorum
Bol şans bu aradaDiğer maçlarda limit var kahretsin ve. Çok kararsız kaldım umarım gelir. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 891403
DewammDiğer maçlarda limit var kahretsin ve. Çok kararsız kaldım umarım gelir. Bol şanslar Ekli dosyayı görüntüle 891403