- 28,162
- 13,153
- 113
Brocan 18. 00 den beri burdayız. Eşref ayarı verir mutlaka kim hak o bilir 20 kişi 50 kişi
Monaco 100 atarsa Yeter73 yeter mi bize ?
Brocan 18. 00 den beri burdayız. Eşref ayarı verir mutlaka kim hak o bilir 20 kişi 50 kişi
Monaco 100 atarsa Yeter73 yeter mi bize ?
Basss AthenaDost sakin ol bak bende daha önce esref in rolünü takip ettim başından beri olmama rağmen listeci beni atladı alakasız adamları aldı ben sesimi çıkarmadım eyvallah dedim çıktım zaten hakkınsa hakkını alicaksin başkası almasi niye seni geriyor bırak adamın nasibi varsa o da nasiplensin hoş değil
80 i bi getirelimde dostDevreden sonra görüşelim
Baremi 178 görmüşüz biz dost ahahMonaco 100 atarsa Yeter
dayımmmmÇay çorba sigara molası
Triple diyelim o zaman80 i bi getirelimde dost
Cetin gececek 2.devre
anlamadım bana metings mi diyorsunNeyse ihtiyaç molası gidin elinizi yüzünüz yıkayın lavaboya girin iyice hararet yaptınız
Bol bolllTriple diyelim o zaman
Aynen daha uzatmanın ne anlamı var. Bunlar 10k parayı 6-7 kişi biz alalım diyorlar. Rol sahibi veriyorsa helali hoş olsun.Konu sahibi zaten söylemiş 20 kişi değiştirmez zaten kararı boşuna söylüyoraunuz
Hepimize saollBol sanslar dostlar
Benıde al lısteye sınan açım@EşrefTEK80 dunku 4 kisi dshil edecen mi illa kollari mi sivayayim
Son 50 saniye atmamak için uğraştılar o mola sonrası50saniye var 46.5üst oynadım 46bitti izledim şike var faulu vermedi iç
İyi dedinAynen daha uzatmanın ne anlamı var. Bunlar 10k parayı 6-7 kişi biz alalım diyorlar. Rol sahibi veriyorsa helali hoş olsun.
Sıva sıva@EşrefTEK80 dunku 4 kisi dshil edecen mi illa kollari mi sivayayim