- 49,768
- 16,402
- 113
Yes yes wonn
Benim kumarım burada biter artık duralım mq sonu yok 🙂Geldi kardesim 4-2
Aynen benimde biterBenim kumarım burada biter artık duralım mq sonu yok 🙂
Keşke kardeşini dinleseydin de yanına 3-4 adam verseydiBenim kumarım burada biter artık duralım mq sonu yok 🙂
Fazla girme kral amaBir mac daha var girilir ama bakalim![]()
Her şey girilir ile başlar çıkılmaz sonra aman ha dikkat edin çanta doluyken 💼 kaçınFazla girme kral ama
AynenHer şey girilir ile başlar çıkılmaz sonra aman ha dikkat edin çanta doluyken 💼 kaçın
En çok ben yaşamışımdır bunu o yüzden yatmadan önce telefonu kapatır en uzak odada kalkıp almaya üşenilecek yere koyarım kazandımmı çok sabah sweet Bonanza şekeri gibi kalkıp 5 dk sonra tecavüze uğrayan tavuk gibi etrafıma baktım ne olduğunu anlamadan öneririm yüzde yüz işe yarıyor bu yöntem bağımlılık ya naptığınıda bilmiyorsun sabah vs uyku sersemi veya şimdi uykulu iken ben
Cok dogruEn çok ben yaşamışımdır bunu o yüzden yatmadan önce telefonu kapatır en uzak odada kalkıp almaya üşenilecek yere koyarım kazandımmı çok sabah sweet Bonanza şekeri gibi kalkıp 5 dk sonra tecavüze uğrayan tavuk gibi etrafıma baktım ne olduğunu anlamadan öneririm yüzde yüz işe yarıyor bu yöntem bağımlılık ya naptığınıda bilmiyorsun sabah vs uyku sersemi veya şimdi uykulu iken ben
Bol şansBuda gecenin sonu olsun..
Grigor Dimitrov - Aslan Karatsev
1. SET : Grigor Dimitrov
Zor ama imkansız değil.
Rastgele Grigor Dimitrov