- 1,366
- 805
- 113
allah büyük hocamBaşka niyetlerin illegalse kral içerden adamın olcak biraz özellikle emniyetten sağlam adamın varsa gece iyi kumar oynatirsin🤣
allah büyük hocamBaşka niyetlerin illegalse kral içerden adamın olcak biraz özellikle emniyetten sağlam adamın varsa gece iyi kumar oynatirsin🤣
10 TL satacak ki musterı cok olsun, surumden kazansın10 TL'ye çay mı kaldı? İstanbul diyor adam bir de
Boynun altında kalsın hemis.a beyler istanbulda oturuyorum dededen kalma dükkan var boş şuan çöküp kıraathane açmayı düşünüyorum eleman tutucam sabah 7 de açıp 6 da paydos edecek sonra ben gelicem gece 3 e kadar açık durucaz çay kahve dışında başka niyetlerim de var bu işe girenler varsa yorum almak istiyorum esnaflık hakkında bilgi sahibi olan abilerden ilk etapta çay kahve dışına çıkmam zaten bi göz gezdiririm kimde potansiyel varsa servis yaparken haber veririm
kira derdim yok reis müşteri çekerim hem 10 liraya ama işte formül geliştirmek lazım yarım saatte 1 servis vs.10 TL'ye çay mı kaldı? İstanbul diyor adam bir de
Kumar oynatmadığın sürece kazanamazsıns.a beyler istanbulda oturuyorum dededen kalma dükkan var boş şuan çöküp kıraathane açmayı düşünüyorum eleman tutucam sabah 7 de açıp 6 da paydos edecek sonra ben gelicem gece 3 e kadar açık durucaz çay kahve dışında başka niyetlerim de var bu işe girenler varsa yorum almak istiyorum esnaflık hakkında bilgi sahibi olan abilerden ilk etapta çay kahve dışına çıkmam zaten bi göz gezdiririm kimde potansiyel varsa servis yaparken haber veririm
20 ye satsa ne olur dost kumar oynatmadan kahveden para kazanılmaz çay kahve çorba bedava zaten kumar oynatılan yerlerde10 TL'ye çay mı kaldı? İstanbul diyor adam bir de
Yakınmış bana 🤨
gel babaYakınmış bana 🤨
o allahın emri zatenKumar oynatmadığın sürece kazanamazsın
Açtığında haberleşelimgel baba
bana kalırsa istanbulda kahve olayı bitti , dükkanın yeri iyiyse satmaya müsaitse satıp farklı bi işe girebilirsin ticaret yapabilirsins.a beyler istanbulda oturuyorum dededen kalma dükkan var boş şuan çöküp kıraathane açmayı düşünüyorum eleman tutucam sabah 7 de açıp 6 da paydos edecek sonra ben gelicem gece 3 e kadar açık durucaz çay kahve dışında başka niyetlerim de var bu işe girenler varsa yorum almak istiyorum esnaflık hakkında bilgi sahibi olan abilerden ilk etapta çay kahve dışına çıkmam zaten bi göz gezdiririm kimde potansiyel varsa servis yaparken haber veririm