- 8,904
- 3,258
- 113
Valla helal olsun sayısal loto falan deneArkadaşlar belki içinizde merak eden olmuştur diye atmak istedim tekrardan herkese bol kazançlar dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 309723
Tost mu canın istediHelal tost
500 mesaj sartı varTebrik ederim çekilişi yapan admin beni neden liste dışında bırakmış cok merak ettin![]()
hiç dikkat etmedim teşekkürler hocam500 mesaj sartı var
Üyelere yardımcı olmak desen var500 mesaj sartı var
Yollandı dmJeton çekimim geldi arkadaşlar şimdi banka hesabıma aktardım oraya geçmesini bekliyorum çekiliş den çıkan 10 arkadaş bana iban numarası isim soyisim atsınlar
La reco zen bilirsin hafta sonu jetondan bankaya cekim yokmuYollandı dm
Burayı kazanan Arkadas jetondan cekmıstı parayı banka dıyosa oluyo galıbaLa reco zen bilirsin hafta sonu jetondan bankaya cekim yokmu
La parayi betis vermis zaten yoksa kupon cacik.17 mac bildin he.valla zor is ve buyuk sansin varmis tbrklerArkadaşlar belki içinizde merak eden olmuştur diye atmak istedim tekrardan herkese bol kazançlar dilerim.
Ekli dosyayı görüntüle 309723
Bankaya cekdide gecmedi bankaya.hafta sonu islem yokmu jetonda ogrenmis olalim adamda bosuna heyecan yapmasin 😁Burayı kazanan Arkadas jetondan cekmıstı parayı banka dıyosa oluyo galıba
Net bılgım yok benımBankaya cekdide gecmedi bankaya.hafta sonu islem yokmu jetonda ogrenmis olalim adamda bosuna heyecan yapmasin 😁