Aga anlamıyorum Barça formda kaliteli Inter öyle fener GS bütün maçlar 0-0 bitmiş tamam kolay kupon değil de imkansız nesi var gdgjBu gelsin ben kumarı bırakırım nokta
Aga anlamıyorum Barça formda kaliteli Inter öyle fener GS bütün maçlar 0-0 bitmiş tamam kolay kupon değil de imkansız nesi var gdgjBu gelsin ben kumarı bırakırım nokta
Oyna ekran görüntüsü at buruya tamam kankaAga anlamıyorum Barça formda kaliteli Inter öyle fener GS bütün maçlar 0-0 bitmiş tamam kolay kupon değil de imkansız nesi var gdgj
Bence yatar bol şansBeyler akşam bu maçlara 2k basasım var ama iddada hep ters maçları buluyorum sizce oynanır mı
Barcayi hiç izledin mi hele GS fener demeyin onlar yıllardır üst oynayıp 0-0 biten maçlarını ne ara unuttunuz burda tek sorun Inter maçı onada martineze güveniyorumMs yatırır en azından gol bahsi alsaydın milan düşüşte olduna bakma adamlar ibret şampiyon olmasın diye oynar atletico kolay takım değil derbi üst bitebilir
riskli biraz ama neden olmasınBeyler akşam bu maçlara 2k basasım var ama iddada hep ters maçları buluyorum sizce oynanır mı
Sonunda biri mantıklı buldu herkes imkansız diyor 1/2 falan oynadık sanki jggjbarça çok formda interde milandan fazlasıyla üstün
ama risk her zaman var zatenSonunda biri mantıklı buldu herkes imkansız diyor 1/2 falan oynadık sanki jggj
Orası öyle zaten garanti dediğimiz her kupon yattiama risk her zaman var zaten
o yüzden her zaman ilk nasıl yazdıysan öyle oynaOrası öyle zaten garanti dediğimiz her kupon yatti
evetHiç belli olmaz fena kupon değil bol şanslar