Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Eşek Arısı Sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

JoeQuanqa

Character
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
42,582
23,206
113
Dostlar selam

Çatı katında bilgisayarım ve odam var. Terasın kapısı havalardan dolayı sürekli açık kalıyor. Bu aralar sürekli eşek arıları gelmeye başladı. Az önce yine kafamı bi çevirdim kocaman bi eşek arısı vardı. Bekledim gitmedi ben de öldürmek zorunda kaldım çünkü aşırı korkuyorum. Sonra odama gittim camı kapatmaya bi baktım ordan da eşek arısı gelmeye çalışıyor bi tane. Bir tane de normal arı girmişti odama.

Arkadaşa sordum tütsü yak dedi, diğeri sinek ilacı bas dedi. Tecrübesi olan varsa bi aydınlatabilir mi yoksa evi terkedicem sdşlgksdşg
Usta sana bişey dicem ama üzülme Eşşek arısı normal kraliçe arıyı kaçırmış sizin eve ev yapmışlar arılar ve eşşek arıları 2 muharrebe savaşı çıkarmışlar bu savaş senin odanda bitcek kazanan ya sen ya arılar yada eşşek arıları olcak ama o eşşek arısını öldürmicektin savaşa sende dahil oldun

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
105
43
Beyler sağolun sineklik taktırmak için pimapenci arıyorum şu an Google'dan, arılardan aşırı korkarım elim ayağım titriyordu yeni sakinleştim
Kendim satışını yapıyorum aynı şehirdeysek montajınıda yaparım çok fiyat çekebilirler şimdiden hayırlı olsun

chiko0606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
408
105
43
Kral Beylikdüzü'ndeyim - istanbul'da yani
Şimdi bi yerden fiyat aldım sürgülü sinekliği kapı için 1800 pencere için 1200 dedi
Fiyat normal ama anladığım kadarıyla senin kullanım işini sabit sineklikte görür yarı fiyatına düşer sök tak şeklinde kullanırsın

nişantaşı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,370
25,781
113
Dostlar selam

Çatı katında bilgisayarım ve odam var. Terasın kapısı havalardan dolayı sürekli açık kalıyor. Bu aralar sürekli eşek arıları gelmeye başladı. Az önce yine kafamı bi çevirdim kocaman bi eşek arısı vardı. Bekledim gitmedi ben de öldürmek zorunda kaldım çünkü aşırı korkuyorum. Sonra odama gittim camı kapatmaya bi baktım ordan da eşek arısı gelmeye çalışıyor bi tane. Bir tane de normal arı girmişti odama.

Arkadaşa sordum tütsü yak dedi, diğeri sinek ilacı bas dedi. Tecrübesi olan varsa bi aydınlatabilir mi yoksa evi terkedicem sdşlgksdşg
Detani bass bolca koyde catiya yuva yapmisti ,2 detan bosalttim ari kiyafeti giyip yuwayi ole cikarttim essek arsi bu arada ,olmuyolar kolay kolay yaktim sonra

lamineyamal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,319
1,089
113
Küçükken arı yuvasına az comak sokmadık göze yakın sokmadımı sorun olmuyor alerji olmaması önemli tabi

tolgabets

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,185
567
113
Dostlar selam

Reis biz arıcılık yapıyoruz tütsüyü sürekli yapabilirsen etkili olur eğer onu yapamiyorsan nane yağı damlat satılıyordur küçük şişelerde keskin kokusu vardır fazla dökme kulak çöpüyle arının geldigi yerlerin etrafına sür faydası olacaktır

Desparw

Galatasaray
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,519
2,309
113

Ekli dosyalar

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,196
2,520
113
Honey money cokmu ceviriyon slotta bu aralar o çekmiş olmasın🤣🤣

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...