- 21,506
- 14,848
- 113
Aga kimler çatisanlar sizle gurseldede mevzu oldu çünküAdam ölüyodu napsalardı sahaya mı gömselerdi belki oynanır yarın yada iade alırsın
Aga kimler çatisanlar sizle gurseldede mevzu oldu çünküAdam ölüyodu napsalardı sahaya mı gömselerdi belki oynanır yarın yada iade alırsın
Haberi gelmedi mi la sana pazarın girişinde taradılar milleti 3 kişi öldü 4-5 de yaralı var yolun karşısına geçtim arkamı döndüm mevzu patladı
Gürselle alakası yok burdakinin 3 kişi pazaraltında husumetlisini düşürüp kovalamaya başlamış allı böreğin orda sıktılar 10-11 el ateş ettilrer limon satan dayıda vuruldu kadın bebek yaralılar oldu 3 kişi öldü bende o sırada fırından çıktım karşıys geçtim tak çatışma oldu 5-10 saniye orda olmamAga kimler çatisanlar sizle gurseldede mevzu oldu çünkü
Aynen cmt oldu mevzu![]()
Beyoğlu’nda silahlı saldırı: Yaralılar var
Beyoğlu’nda kimliği tespit edilemeyen kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Olayda yaralılar olduğu öğrenilirken, bölgeye çok sayıda polis ve...www.hurriyet.com.tr
Kanka sizin mevzu demi bu ben olay olmadan önce 3 4 saat önce oradaydim sakindi akkk
Hasssss limoncu dayiiii tanıyorum ben onu aga yaaaa varmi birsey onda pekiGürselle alakası yok burdakinin 3 kişi pazaraltında husumetlisini düşürüp kovalamaya başlamış allı böreğin orda sıktılar 10-11 el ateş ettilrer limon satan dayıda vuruldu kadın bebek yaralılar oldu 3 kişi öldü bende o sırada fırından çıktım karşıys geçtim tak çatışma oldu 5-10 saniye orda olmam
Mazlumlar mi acaba akkkk agaAynen cmt oldu mevzu
Yok agaMazlumlar mi acaba akkkk aga
Ben öldü diye biliyorumHasssss limoncu dayiiii tanıyorum ben onu aga yaaaa varmi birsey onda peki
Çok şükür sende birsey yok aga iyice çıktı zıvanadan ya ornektepeBen öldü diye biliyorum