Bol şans
kaçırma o maçı reis 2 mactır 90 da 3 puan alıyo bu sefer ılk yarıyı sıkı tutarlar 2.yarı haydi şimdiPSG maçı sadece yeterdi reis başka maç koyup çok risk yapmışsın 🧐
kaçırma o maçı reis 2 mactır 90 da 3 puan alıyo bu sefer ılk yarıyı sıkı tutarlar 2.yarı haydi şimdi
ya tutarsa ya tutarsa ya tutarda biri denk gelirse
yarından itibaren dostunaKaymak gibi kupon olmuş dost
Kadim mi ne ara kadim oldu dost Erhan bu ne diyo dostaradığım adam ve aradığım kupon takipdeyim bol şanslar kadim dostum![]()
psg macını grupta 5000 e satıyorum dostum foruma özel ucretsız 1 saat sonra konuyu sılelım rica ediyorumaradığım adam ve aradığım kupon takipdeyim bol şanslar kadim dostum![]()
Hahahahahahah el altından verdiğin kuponlarından sadece bitanesimi bupsg macını grupta 5000 e satıyorum dostum foruma özel ucretsız 1 saat sonra konuyu sılelım rica ediyorum![]()
bu deme dost banlama yetkisi var dostumuzunKadim mi ne ara kadim oldu dost Erhan bu ne diyo dost
Kadim dostunuzun ben olduğumu sanıyordum dost üzüldüm dostKadim mi ne ara kadim oldu dost Erhan bu ne diyo dost
Sen tek gecelik kadim dostsun dost Erhanla bizim aramızdaki farklıKadim dostunuzun ben olduğumu sanıyordum dost üzüldüm dost
20 lıraya ana bir baba bir kardeş oluyoruz dostKadim dostunuzun ben olduğumu sanıyordum dost üzüldüm dost
Ayıp oluyor dostSen tek gecelik kadim dostsun dost Erhanla bizim aramızdaki farklı
20 liraya adam vururum şuan dost20 lıraya ana bir baba bir kardeş oluyoruz dost
Hep kadimdi hepKadim mi ne ara kadim oldu dost Erhan bu ne diyo dost
Ortalıkta doğru düzgün adam yok ki kimi vurucan dost20 liraya adam vururum şuan dost
Peki ya benHep kadimdi hep![]()