Nasıl döndü şans amaİşlem sorunsuz tamamlandışimdi keyf zamanı
![]()
Nasıl döndü şans amaİşlem sorunsuz tamamlandışimdi keyf zamanı
![]()
Bu bölümün aylık yada haftalık kazananın bi ödül yakışır formumuzadost Kazandı yapamıyoruz kuponu canlı takip etmemiz lazım kazandı koymamız için ilerde etkinlik yapıcaz bu bölüm için
Ekli dosyayı görüntüle 83662
K lara cıktınmıNasıl döndü şans ama![]()
yok uykum var yatcam birazdanK lara cıktınmı![]()
Benim şansımNasıl döndü şans ama![]()
Helal bugün akşam paylaşmıştım Levante kazanır diye sen de öyle düşünmüşsün tebrikler
Yatta karıncalanma en azından mutlu uyuyok uykum var yatcam birazdan
ben 85ten sonra 1.golü atar dedimHelal bugün akşam paylaşmıştım Levante kazanır diye sen de öyle düşünmüşsün tebrikler
Benzinlik yoluna mıben 85ten sonra 1.golü atar dedim
90+7de kazanır dedim +8 vermişti
geçen hafta yaktı celta vigoyu getafe kazanması lazımdı onuda yaktı gider ayak celtavigodan yola cıktım![]()
Bugün kazanamayan bi ben kalmışım anlaşılan azer bülbül -ellerin talihi...Bugün Erhanımda ayrı bir şans var bana attığı parası nasıl uğurlu geldiyse neye girsem oturdu![]()
Sana da tebriklerBugün Erhanımda ayrı bir şans var bana attığı parası nasıl uğurlu geldiyse neye girsem oturdu![]()
Bi kuponun daha vardı o olması maç başlamadan Levante ve Denizlispor galibiyetlerine vermiştim 10 liraya 300 veriyordu Denizli yaktı ama neyse ki benim de bir kupon Levante den kazandıben 85ten sonra 1.golü atar dedim
90+7de kazanır dedim +8 vermişti
geçen hafta yaktı celta vigoyu getafe kazanması lazımdı onuda yaktı gider ayak celtavigodan yola cıktım![]()
Tebrikler
Teşekkür ederim Evo birtanesin cansınSana da tebrikler![]()
Sana da tebrikler aşkımTeşekkür ederim Evo birtanesin cansın![]()