- 47,641
- 51,928
- 113
Olur olur sinire gerek yokya trabzon gs ya bjk gs de 1 gol olur heralde olmazsada zaten o sinirle kalan 25ide eritiriz![]()
Olur olur sinire gerek yokya trabzon gs ya bjk gs de 1 gol olur heralde olmazsada zaten o sinirle kalan 25ide eritiriz![]()
Sinir yapma dostum inşallah olurya trabzon gs ya bjk gs de 1 gol olur heralde olmazsada zaten o sinirle kalan 25ide eritiriz![]()
Bol şana güllüOlurda tutarsa 3 kişi 60 tl paslarız bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 76118
eşşek değillerya 1 tane de atsınlar yaniya trabzon gs ya bjk gs de 1 gol olur heralde olmazsada zaten o sinirle kalan 25ide eritiriz![]()
valla abi 1 tane olur heralde banko diye koydum 10 15 fazla getirsin dedim zaten kasa az bakalım son 15 dkeşşek değillerya 1 tane de atsınlar yani
Tebrikler kardeşimPerez macını sonuclandırmadı betco bende dedim bozdur acılmasın diye yapıyorlar heralde bjkde gol cıkmayacak neyseki cıktı kasa 110 olcak
hadi zeledonPerez macını sonuclandırmadı betco bende dedim bozdur acılmasın diye yapıyorlar heralde bjkde gol cıkmayacak neyseki cıktı kasa 110 olcak
bul 2 2.30 oran yapistir ak sjsjsjsPerez macını sonuclandırmadı betco bende dedim bozdur acılmasın diye yapıyorlar heralde bjkde gol cıkmayacak neyseki cıktı kasa 110 olcak
Bol sans erhanOlurda tutarsa 3 kişi 60 tl paslarız bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 76118