Shellac konuyu siler bi kiyak yapar simdi bize@erhanbey22 Konu patladı Galiba Cıkarken konunun Kapısını da kapatmayı unutma
Shellac konuyu siler bi kiyak yapar simdi bize@erhanbey22 Konu patladı Galiba Cıkarken konunun Kapısını da kapatmayı unutma
600 TL çay en son ne zaman içtim hatırlamıyorum@erhanbey22 Bak ikidir Bizim Demledigimiz Cayları elimizde Patlatıyon ayıp oluyor
Ekli dosyayı görüntüle 105338 Nasıl alıcaz Sımdı biz bu cayı heee
Hee konu 600 Tl ye cay olur mu degil bak Umut en son ne zaman ictigini hatirlamiyormus 😁 vay be bu zenginin derdide eldiven giydim elim terledi 😀600 TL çay en son ne zaman içtim hatırlamıyorum![]()
![]()
elin terlemesi başka birşeydendir bence dostHee konu 600 Tl ye cay olur mu degil bak Umut en son ne zaman ictigini hatirlamiyormus 😁 vay be bu zenginin derdide eldiven giydim elim terledi 😀
Ayni espiri biz yapsak kizarsin dost 😀😀elin terlemesi başka birşeydendir bence dost![]()
Ne bu knk miroglu yasalari mi
- Genetik durumlar
- Aşırı sıcak
- Panik atak, kaygı bozukluğu, depresyon gibi rahatsızlıklar
- Şeker hastalığı, troid hastalığı gibi durumlar
- Regl dönemi ya da menopoz dönemi
- Kullanılan ilaçların yan etkileri
- Metabolizma bozuklukları
- Enfeksiyon ve iltihaplar
- Hiperhidroz yani aşırı terleme hastalığı
Terlemelerinin Sebepleriymiş DayıNe bu knk miroglu yasalari mi
Iyi oldu ogrendigimiz kanka da eksik var bir tane 31. Madde eksikTerlemelerinin Sebepleriymiş Dayı
Abdestliyim Dayı yazamadım k.bakmaIyi oldu ogrendigimiz kanka da eksik var bir tane 31. Madde eksik
dost programa baktım benlik maç yok hepsi ters olabilecek maç.. yarına güzel maçlar varAbdestliyim Dayı yazamadım k.bakma![]()
Hadi insallah yarin paraya kavusuyoruz dostdost programa baktım benlik maç yok hepsi ters olabilecek maç.. yarına güzel maçlar var![]()
Dost biz ne ara kupon istedik hic hatirlamiyorum@İskorpit le seni kırmıyım dost monaco İY gol atarsa 200 lük kupon yaparız
Ekli dosyayı görüntüle 105373
@İskorpit hatırlatır sana dostDost biz ne ara kupon istedik hic hatirlamiyorumbol sanslar olsun insallah olur