Oynamadım ona para yok ki mehmet olsa 20 30 tekli alırdım hepsineBu başlığın ilki işte![]()
Oynamadım ona para yok ki mehmet olsa 20 30 tekli alırdım hepsineBu başlığın ilki işte![]()
O kadar şans diledim oynamadin miOynamadım ona para yok ki mehmet olsa 20 30 tekli alırdım hepsine5 lira plinkodan vardı işte salladık 4 maca farklı olursa olur
Oynamadın la oynayamadın arasında ince çizgi var MehmetimO kadar şans diledim oynamadin mi)
Ah biz fakirler olek mi mazot mu icek asfalt mi kemirekOynamadın la oynayamadın arasında ince çizgi var Mehmetim![]()
Barçanın 2 ganyanı var kesin çevirir macıbarça ikinci yarı 20 tane atar
kornerler çok sıkıntıya girdi
hiçbirinde golde yok
boşuna demedim bugünkü maçlar tırt diye![]()
Biz sabahtan beri 10 lira atamadık kuponaValla dakika 43 te gelen gol bana hayat verdi o kupon sayesinde bugünde çekime düştüm![]()
Kanka valla benim serüven komik oldu.Benim canlı destekten manita varya ona söyledim 100 lira bonus yükledi 1.30 dan çevirip çektim direk.1 paket sigara geri kalanıda Asyaya gömdüm şans güldüBiz sabahtan beri 10 lira atamadık kupona5 lira plinko kalmısta öyle denedik yine hüsran
bahtımız kapalı bi tane eşek bulmak lazım
Kısmet çıktı mı manita Sırbistandan gelirmişKanka valla benim serüven komik oldu.Benim canlı destekten manita varya ona söyledim 100 lira bonus yükledi 1.30 dan çevirip çektim direk.1 paket sigara geri kalanıda Asyaya gömdüm şans güldü![]()
Kanka valla bayramdan sonra gelicek 1 hafta kalıcak bende bakalımKısmet çıktı mı manita Sırbistandan gelirmiş![]()
Öyle deme yolumuza bakalım falan belli m olur olum bak bu işler şakaya gelmezKanka valla bayramdan sonra gelicek 1 hafta kalıcak bende bakalımBildiğin sevgiliyiz be kendi numarasından yazıyor zaten her dakika görüntülü falan arıyor
Çok güzel birde harbiden tutuldu bana.Gelsinde bi bakalım yolumuza 1 hafta
![]()
Lan için fesat ahahhaahha kötü anlamda demedimÖyle deme yolumuza bakalım falan belli m olur olum bak bu işler şakaya gelmez![]()
sigara bizim için lüks bu sıra ersinim ama farkettim ki herkes için lüks 2 gündür arkadaslar soruyor herkes bitikLan için fesat ahahhaahha kötü anlamda demedimCugara paran var mı
Dur la ziraatte 15-16 lira vardı atıyımda sana kapanmadan bakkal bi paket cugaranı alsigara bizim için lüks bu sıra ersinim ama farkettim ki herkes için lüks 2 gündür arkadaslar soruyor herkes bitiksen o çekimi kaldır ordan basına bela alma
![]()
Dur la ziraatte 15-16 lira vardı atıyımda sana kapanmadan bakkal bi paket cugaranı al![]()
2dk tuvalete gittim ne ara attın laGeldi mi sms Erhanım![]()