- 6,569
- 1,781
- 113
Kanka alayı yatar jdjdjdj
Surpriz diyoz bas ev araba al demiyoz GencebayKanka alayı yatar jdjdjdj
Yaşa Ersinim Orhan yorum yapacaksan böyle yapErhanım vallahi ne yalan söyleyeyim tatlı kuponBarça bence çuk oturacak iy 1-1 Sevillada ilk yarı saplar gibi inşallah İtalyanlar üzmez
![]()
1000ide iyi ayarlıyorsun yanlız reis o dikkatimi çektiBugün böyle yaptım maçlar tırt risk almaya gerek yok
bol şanslar dost 🙂Bugün böyle yaptım maçlar tırt risk almaya gerek yok
rahat ol aksama 1000 bizde1000ide iyi ayarlıyorsun yanlız reis o dikkatimi çekti![]()
Betis maçını yanlış oynamisim şimdi farkettim Sevilla atar diyefektimBugün böyle yaptım maçlar tırt risk almaya gerek yok
Sağolasın dostumbol şanslar dost 🙂
Evet onu ayarladım1000ide iyi ayarlıyorsun yanlız reis o dikkatimi çekti![]()
Gelir gibi tek spal ve betis sıkıntırahat ol aksama 1000 bizde![]()
Hadi inşallah gelirBundada senden çaldım iki tane eibar maçına çok güveniyorum ama bu aralar 0 larda kötüyüm
Kupona yatar demek için yeni üyelik mi açtın kardeşbu kupon yatar geçmiş olsun
Eibar zora girmiş ama suna dikkat ediyorum ilk mac gollü baslarsa ligde maclar gollü gidiyor İspanya gollü geçebilirBundada senden çaldım iki tane eibar maçına çok güveniyorum ama bu aralar 0 larda kötüyüm
valladolid gol 2-1 2-2 olursa tadından yenmez dostBundada senden çaldım iki tane eibar maçına çok güveniyorum ama bu aralar 0 larda kötüyüm
güzel oynuyor valladoişd bence olurvalladolid gol 2-1 2-2 olursa tadından yenmez dost