Supriz yaptim 20 lira denerim ne öldürür ne güldürürGirona gelmeyebilir
vaduz gelir
diğer 2 maçı takip etmiyorum dost %50 diyelim![]()
Oynicam insallah bugun inanıyorum para duscek bi yerden henüz oynamadimŞansın bol olsun Erhanım umarım ortalık yeşillenir![]()
Şu bonusu çekiyim senin şansına bi 15 te ben atarım bu kuponaOynicam insallah bugun inanıyorum para duscek bi yerden henüz oynamadim![]()
At 16 at tam 300 olsunŞu bonusu çekiyim senin şansına bi 15 te ben atarım bu kupona![]()
16 ya 300 mü veriyor la sen ne diyon deli manyak oranı varmış o zaman maçlarda fena değil vallaAt 16 at tam 300 olsun![]()
Bilen bilir fazla söze gerek yok16 ya 300 mü veriyor la sen ne diyon deli manyak oranı varmış o zaman maçlarda fena değil valla![]()
Öldürmesin dost gülmeye ihtiyacımız varSupriz yaptim 20 lira denerim ne öldürür ne güldürür![]()
Bu ay beni izle shellac bu ay bana uğurlu gelir son 3 senedir temmuzda iyiyim Temmuz sever biziÖldürmesin dost gülmeye ihtiyacımız var![]()
inşallah dost bizim için gün ay yıl fark etmiyorBu ay beni izle shellac bu ay bana uğurlu gelir son 3 senedir temmuzda iyiyim Temmuz sever bizi![]()
Ilk 2 maç gelmiş girona iy 0.5 usttu 0 0 43.dk yattı büyük ihtimal@erhanbey22 nasıl gidiyor dost yada ne zaman başlıyor ilk maç