- 108,683
- 82,523
- 113
🤓 🧐 💸 💸
🤓 🧐 💸 💸
Kanka makarasına yazdım ben açıklama yapmana gerek yoktu ki bilen biliyor zaten senipara çekince 24 saat geçmesi lazım mac iptal knk biri sefayada atmadım makara yapıyo basıma bela verdi yazan yazana olsa lafını yapmam az çok tanıyo herkes zaten bıktım acıklama yapmaktan bugun valla kuponlarda benım hesabımda değil bide öyle durum var ister inan ister inanma
Aslında dün geceki NBA kuponun çok iyiydi adamlar 21 atamadı son periyot şaka gibi gitmiş maçErhan sonunda talih sana da kondu devam edersin umarım dostum bi bize gelmiyor nedir bunun sırrı yaw![]()
Hiç sorma dostum ya , alıştık artık hangi kuponu yapsak ya adamlar penaltı atamıyor ya da iki sayı atamıyor çok şansıziz sadeceAslında dün geceki NBA kuponun çok iyiydi adamlar 21 atamadı son periyot şaka gibi gitmiş maç
Umarım en kısa zamanda koyarsın çocuğuHiç sorma dostum ya , alıştık artık hangi kuponu yapsak ya adamlar penaltı atamıyor ya da iki sayı atamıyor çok şansıziz sadece
İki haftadır avucumuzdan kaçıyor Berkay haftasonu güzel bi şeyler yaparız umarımUmarım en kısa zamanda koyarsın çocuğu![]()
Umarım dost bu gece maç çok kasan varsa NBA gir derimİki haftadır avucumuzdan kaçıyor Berkay haftasonu güzel bi şeyler yaparız umarım
000000000000 paparapara çekince 24 saat geçmesi lazım mac iptal knk biri sefayada atmadım makara yapıyo basıma bela verdi yazan yazana olsa lafını yapmam az çok tanıyo herkes zaten bıktım acıklama yapmaktan bugun valla kuponlarda benım hesabımda değil bide öyle durum var ister inan ister inanma
sen twittera bak hele her sakallı dedi değilTebrikler köftehor 😄
200 daha koy gram altın alOooo erhan tebriklerr kardesim. Walla kuponunu gordum yatar bu dedim oynamadim25 lira vardi zaten. Rulet bari deniyim dedim 2 dk da 200 olmusum.durdum oyle ne yapsam diye dusunuyorum
![]()