- 47,667
- 52,021
- 113
Dostum rulet oynamaktan sıkılmış 100 tl kasa emanet etti masa tenisinde bizi coştur dedi coşarsak Bi kaç kişiye şans parası
iki rollünde sonu aynı bitiyo değiştir artık şu kaderi dost bol şansDostum rulet oynamaktan sıkılmış 100 tl kasa emanet etti masa tenisinde bizi coştur dedi coşarsak Bi kaç kişiye şans parası
İnşallah dostiki rollünde sonu aynı bitiyo değiştir artık şu kaderi dost bol şans
Bol şanslar gençlerDostum rulet oynamaktan sıkılmış 100 tl kasa emanet etti masa tenisinde bizi coştur dedi coşarsak Bi kaç kişiye şans parası
bol sans
Dost maç başlıyordu tam siteden kaldırıldı neden böyle olduBol sans dost inancimiz tam
Yine iyi başladık dost bu sporu yapiyoruzDost maç başlıyordu tam siteden kaldırıldı neden böyle oldu
Dost parayı buldun kayboldun yeni yeni görüyoruz seniBol Sans Dost Rastgele
Yok Dost Biz oyle parayı bulup kacanlardan Degiliz Cok sukur ailevi durumlar vardır Ondan yoktumDost parayı buldun kayboldun yeni yeni görüyoruz seni
Biliyoruz dost hemen trip atmaYok Dost Biz oyle parayı bulup kacanlardan Degiliz Cok sukur ailevi durumlar vardır Ondan yoktum
Dost ödülü takip edenlerden 4 Kişiye 35 payfix yapalimda konuya hareket gelsinDost parayı buldun kayboldun yeni yeni görüyoruz seni
Ödül bize kalır dost sorun yokDost ödülü takip edenlerden 4 Kişiye 35 payfix yapalimda konuya hareket gelsin