- 12,502
- 12,380
- 113
Dur netleşsinde öyle atayım 😂39-22 15-0 seri IBAN at
Dur netleşsinde öyle atayım 😂39-22 15-0 seri IBAN at
Netleşti çoktan 17-0 seri yaptı şansımıza Sacramento kadro Washington tan çok üstünDur netleşsinde öyle atayım 😂
Helal be o zaman bir metin kahvaltısı yapalım bakalım boğazımızdamı kalır akar gider mi acaba 😂Netleşti çoktan 17-0 seri yaptı şansımıza
O arada saatler sonra 2600 tombet çekim geldi ödülün gönderildiHelal be o zaman bir metin kahvaltısı yapalım bakalım boğazımızdamı kalır akar gider mi acaba 😂
Bak gördün mü sana Bir ödül dedin güzellikler peşpeşe geldi ben dede torunuyum bende kem göz yoktur 😂😂O arada saatler sonra 2600 tombet çekim geldi ödülün gönderildi
Adamlar beleş para dağıttı kanka o kadarda olsun artık köklü siteler bir kuruş vermiyor nasıl olacakTombet çekimde çok uyuzsun saat 1.20 de falan vermiştim önce iptal edildi sonra tekrar verdim anca geldi
20 fark var MkSacramento senin taaaaa MK kötü Washington 🍊 a fark atamıyorsun
6 orana 250 değilde 1k oynamak vardıBak gördün mü sana Bir ödül dedin güzellikler peşpeşe geldi ben dede torunuyum bende kem göz yoktur 😂😂
Kod muAdamlar beleş para dağıttı kanka o kadarda olsun artık köklü siteler bir kuruş vermiyor nasıl olacak
EvetKod mu
Aynen her sitenin harcı değil. Verdikleri spini hemen hemen herkes 1k yapmıştırAdamlar beleş para dağıttı kanka o kadarda olsun artık köklü siteler bir kuruş vermiyor nasıl olacak
Sıkıntı yok benim adımı söyleyerek 50 orana bile rahatlıkla oynayabilirsin sorun olacağını sanmıyorum 😂😂6 orana 250 değilde 1k oynamak vardı
Sacramento 17-0 seri yaparak küfürlerden iyi yırttı amaSıkıntı yok benim adımı söyleyerek 50 orana bile rahatlıkla oynayabilirsin sorun olacağını sanmıyorum 😂😂
Bitti mi
Yoksa şimdi anneler meyve tabağı bacılar meze olmuştu valla iyi kurtulduk 😂😂Sacramento 17-0 seri yaparak küfürlerden iyi yırttı ama![]()
Kanka hiç bilmiyorum ben almadım ama herkes aldı diye biliyorum ödemeleride yaptılar @Golcümetin kod aklındaysa atta kardeş bir baksın belki aktiftirBitti mi
Kanka hiç bilmiyorum ben almadım ama herkes aldı diye biliyorum ödemeleride yaptılar @Golcümetin kod aklındaysa atta kardeş bir baksın belki aktiftir
600 Kusurati çekmedim 500 ü buna saldım bakalım gelecek miYoksa şimdi anneler meyve tabağı bacılar meze olmuştu valla iyi kurtulduk 😂😂
Hadi bol şans600 Kusurati çekmedim 500 ü buna saldım bakalım gelecek mi