- 17,330
- 9,211
- 113
Ya geçen sezon ya da bu sezon draft edildi. Aq beni mi buluyor anlamıyorum her maç min 5 rib alan adam ben yazınca 4de kalıyorVarlığından ilk kez haberim oldu çaylak mi bu
Ya geçen sezon ya da bu sezon draft edildi. Aq beni mi buluyor anlamıyorum her maç min 5 rib alan adam ben yazınca 4de kalıyorVarlığından ilk kez haberim oldu çaylak mi bu
Geçmiş olsunYa geçen sezon ya da bu sezon draft edildi. Aq beni mi buluyor anlamıyorum her maç min 5 rib alan adam ben yazınca 4de kalıyor
Beni bu yaktı son 10 maç 2 ve 3 rib aldığı maçlar benim oynadığım 11. Maç bugün yine vasatYa geçen sezon ya da bu sezon draft edildi. Aq beni mi buluyor anlamıyorum her maç min 5 rib alan adam ben yazınca 4de kalıyor
Freebet kaldı bakalım da zor o. 2 tane blok biliyoruz dallamanın teki istatistik yapmıyor diye kaybediyoruz. Siakam 3lük girecektim ne güzel aynı maç olmasın diye girmedimGeçmiş olsun
Uzadı maç. Ben de buna oynadım sayı rib asist 20.5Beni bu yaktı son 10 maç 2 ve 3 rib aldığı maçlar benim oynadığım 11. Maç bugün yine vasat
Seninki oynarsa gelir benimki gelmezUzadı maç. Ben de buna oynadım sayı rib asist 20.5
Kenara almış aq oynasa gelirdi 18di zaten 2 sayı 1 rib yetecekSeninki oynarsa gelir benimki gelmez
İkimizde bumKenara almış aq oynasa gelirdi 18di zaten 2 sayı 1 rib yetecek
Aldı oyuna da süre yetmez artık heraldeİkimizde bum
Bi uzatma dahaAldı oyuna da süre yetmez artık heralde
Yok bitti topu vermediler bile adama hiç kaç dakkadırBi uzatma daha
Yetiştik oynamadık vay aq böyle işin 28dk da becerip bi stat daha yapamadı herif ki 7k alayımBol şans 2 ve 3. Kuponları kopya çekecem yetişirsem 🤣
Erhan emin konuşuyordu kendinden valla helal olsun daha sonuclanmadi ama yinede buraya gelebilmekte başarıYetiştik oynamadık vay aq böyle işin 28dk da becerip bi stat daha yapamadı herif ki 7k alayım
Para olsaydı basacaktim bende böyle kuru zamanlara gelir işteYetiştik oynamadık vay aq böyle işin 28dk da becerip bi stat daha yapamadı herif ki 7k alayım
Papatya çayını içmemişsin kulağını çekecem senin , demedim mi hergün düzenli sabah 5 te içeceksin diyeSacramento senin taaaaa MK kötü Washington 🍊 a fark atamıyorsun