- 12,503
- 12,383
- 113
Mitchell woon
Sacramento iyi döşer bence. İnancın yok ödül iptal o zamanGelmeyeceği için dostluk pekişmez sen genelde gelecek olan kuponlarda beni pek dost görmezsin 😄😄
Tamam iptalSacramento iyi döşer bence. İnancın yok ödül iptal o zaman![]()
Daha bir sürü çevrim var neyle dağıtım yapsın adam. Çevrim bitince bakarKonuda kuponlar gelirse dağıtım vs olmayacaktır
Bilginize arz ederim .....
Ki daha belli bile değil tutup tutmayacağıDaha bir sürü çevrim var neyle dağıtım yapsın adam. Çevrim bitince bakar
Senden değerli mi Kupon Gelsin de iptal etmeyizTamam iptal
Adamsın la AntepliSenden değerli mi Kupon Gelsin de iptal etmeyiz
Aho randle 3 trip yaparmıDaha bir sürü çevrim var neyle dağıtım yapsın adam. Çevrim bitince bakar
Nasıl yani 3 de 3 müBolsans
İsterse yapar kankaAho randle 3 trip yaparmı
Murphy 4 trip geldi mitchell 5 rib geldi ona kaldıkİsterse yapar kanka
Bol şans kanka edwards yok. Randle içerde dövüşmiyim diyip dışardan oynarsa atar. Bazen sürekli içeriyi zorluyo. Deli o biraz. İnsafına kaldın yaniMurphy 4 trip geldi mitchell 5 rib geldi ona kaldık
TebriklerMurphy 4 trip geldi mitchell 5 rib geldi ona kaldık
Çoluk çocuğu var kavgalardan uzak dururBol şans kanka edwards yok. Randle içerde dövüşmiyim diyip dışardan oynarsa atar. Bazen sürekli içeriyi zorluyo. Deli o biraz. İnsafına kaldın yani
Kaos insanı dinç tutar 😁Çoluk çocuğu var kavgalardan uzak durur
Sen niye hep 1600 mesajdasın kanka siliyon mu yazdıklarınıÇoluk çocuğu var kavgalardan uzak durur
Ben bi kere 5 trip almıştım buna öylesine yüksek orandı yanında mitchell 6 rib vardı mitchell o gün 1 rib almıştı pauhahaBol şans kanka edwards yok. Randle içerde dövüşmiyim diyip dışardan oynarsa atar. Bazen sürekli içeriyi zorluyo. Deli o biraz. İnsafına kaldın yani
1651 dikkatini çekerimSen niye hep 1600 mesajdasın kanka siliyon mu yazdıklarını