- 35,304
- 36,487
- 113
Sponsor bulduk kanka millette pok gibi para var diyelim pauahOoo bol şans gizli zengin
Sponsor bulduk kanka millette pok gibi para var diyelim pauahOoo bol şans gizli zengin
Bol şans kardoBolsans
Bol şanslarBolsans
Gözlerimi kapattım görmemiş olayım bunu HhxhxzKonuda kuponlar gelirse dağıtım vs olmayacaktır
Bilginize arz ederim .....
Dilencimi desem bunlar ne arkadaş bide bi maymun var o konuda cebinde 1 lira yok gelip bana laf atıyor sözde kendimi banlamam lazim en kısa sürede kanim dondu bu nasil rezilliktirGözlerimi kapattım görmemiş olayım bunu Hhxhxz
Harbi ya onlarla yarisilmaz durum git gide kötüye gidiyorDilencimi desem bunlar ne arkadaş bide bi maymun var o konuda cebinde 1 lira yok gelip bana laf atıyor sözde kendimi banlamam lazim en kısa sürede kanim dondu bu nasil rezilliktir
uzatma zınklat erhanKonuda kuponlar gelirse dağıtım vs olmayacaktır
Maxey sayı asist ribaund 38 cıkar mıKonuda kuponlar gelirse dağıtım vs olmayacaktır
Jojo spamladim verdi dün akşamdan beri 3 olduDilencimi desem bunlar ne arkadaş bide bi maymun var o konuda cebinde 1 lira yok gelip bana laf atıyor sözde kendimi banlamam lazim en kısa sürede kanim dondu bu nasil rezilliktir
Helal sen üç tane aldıysan en aptal insan 6-7 tane almıştır 😂😂Jojo spamladim verdi dün akşamdan beri 3 oldu
O kuponu heralde mitchell gümletcekSiakam won
murphy 2 tane atmıs 1 tane kalmısSiakam won
Bakanımmurphy 2 tane atmıs 1 tane kalmıs
poole oynamıyor sanırım
Girdi şimdimurphy 2 tane atmıs 1 tane kalmıs
poole oynamıyor sanırım
Aha 3 olduMitchell 2 rib aldı girer girmez