- 9,886
- 8,413
- 113
10 gündür aynısını diyorsun bitmiyor Nalet olası hashdhAdam para verdi sesimizi edemiyoruz parasi bitsin ben tahire yapacağımı bilirim ama
10 gündür aynısını diyorsun bitmiyor Nalet olası hashdhAdam para verdi sesimizi edemiyoruz parasi bitsin ben tahire yapacağımı bilirim ama
Agzina saglik guzel kardesim ✋✋Bazı dostlar dışında herhangi bir talebimiz olmamasına rağmen muhabbetini esirgeyen, ilginç triplere giren, iki yapacağımız gırgırı ciddiye alan, ölü ruhları görmezden gelmem gerek bundan böyle. İyi forumlar olsun dost.
dediğim gibi vermiş2 misli 8640 tl ilk yatırım 1000 TL idi spordan daha çok keyif aldım vallâ tavsiye ederim hhshgdy
Hala şov yapıyor2 misli 8640 tl ilk yatırım 1000 TL idi spordan daha çok keyif aldım vallâ tavsiye ederim hhshgdy
Bol bol şanslar dostSponsor @tahir1603 gonlu cömert dostumuz yap sende bir kupon dedi yaptık bolsans
La sen benim lafı neden ciddiye aldın simdi ben snaa kotu bir şey demedim kiBazı dostlar dışında herhangi bir talebimiz olmamasına rağmen muhabbetini esirgeyen, ilginç triplere giren, iki yapacağımız gırgırı ciddiye alan, ölü ruhları görmezden gelmem gerek bundan böyle. İyi forumlar olsun dost.
Azına sağlık nedir dost adam bu sözleri bana demiş isteAgzina saglik guzel kardesim ✋✋
Iste bu msj atildiysa burasi kesin won olur hocam valla sensiz forumun tadı yok işi bıraksan mi artık puahaBol bol şanslar dost
Vurucuyu seviyorsun diye onuda etiket ettim oda gelir konu daha da güzelleşir diye dost ben senin gibi naif adamları severimBazı dostlar dışında herhangi bir talebimiz olmamasına rağmen muhabbetini esirgeyen, ilginç triplere giren, iki yapacağımız gırgırı ciddiye alan, ölü ruhları görmezden gelmem gerek bundan böyle. İyi forumlar olsun dost.
Gelsin isterim ama o işin içinde Newyork varsa ve yarı final maçıysa üstden korkarımSponsor @tahir1603 gonlu cömert dostumuz yap sende bir kupon dedi yaptık bolsans
Sana dedigini dusunmuyorm erhanm bende genis kapsamda güzel bir cumle.kullandigi icin agzina saglik.dedim yoksa ben seni biliyorumAzına sağlık nedir dost adam bu sözleri bana demiş iste
Mac yoktu valla mecbur aldik iste dost bakalim barem çok değil diye aldim da ins alt olmazGelsin isterim ama o işin içinde Newyork varsa ve yarı final maçıysa üstden korkarım
Beni alintilayip söyledide ben malatyaliyi severim eglenceli adamSana dedigini dusunmuyorm erhanm bende genis kapsamda güzel bir cumle.kullandigi icin agzina saglik.dedim yoksa ben seni biliyorum
Guzel adam oda sen gbi varolun hepiniz ✋Beni alintilayip söyledide ben malatyaliyi severim eglenceli adam
😁😁😁 valla beni bu denli özlediğini kimse hissettirmemişti dost sen iste işi de bırakırım puhahajIste bu msj atildiysa burasi kesin won olur hocam valla sensiz forumun tadı yok işi bıraksan mi artık puaha
Pek girmiyorum dost yasal dışında oynayamadığımdan dolayı. Sağolasın@Hasim5454 dost haberlerini aldım da dünden beri yoksun ortalıkta puaha forum sensiz tadı tuzu yok
Para olmayınca çat çat ne desek geliyor olunca da işte bole oluyor dost sağlık olsun yapacak birsey yok@Erhan2121 Oklahoma dan yatmış