- 23,700
- 22,091
- 113
Harbimi tm hocam derimKardeşim shel petrol ofisi de o anlar
Harbimi tm hocam derimKardeşim shel petrol ofisi de o anlar
Adam haklı o zamn güncel enflasyon değerinde faiziyle odemen gereekkDost ferdiden 2 sene önce borç aldım isteyip duruyor
Ferdinin verdiği maça yüklü girilir mi be kral puahahKral kac bastin kuponları tam atsana cokmu yüklü
Normal düzeyde giriyoruz iste ne çıkarsa bahtimizaKral kac bastin kuponları tam atsana cokmu yüklü
300 tl verdi 300 dolar olarak geri istiyor deli mi neAdam haklı o zamn güncel enflasyon değerinde faiziyle odemen gereekk![]()
Adam ultra zengin kendi de bilmiyo kaç bastığını kesinNormal düzeyde giriyoruz iste ne çıkarsa bahtimiza
Valla kimsede yok asacam kendimi30 tl aranmaya başlandı
Papua yeni gine doları mi yoksa300 tl verdi 300 dolar olarak geri istiyor deli mi ne
Enflasyon diye birşey duydun mu Allah aşkına öde evde hüngür hüngür ağlıyorum300 tl verdi 300 dolar olarak geri istiyor deli mi ne
Ulan sana dedim kupon ver gelirse bakarız diye sen daha maç oynanmadan para muhabbetine girdin yakışmıyor sna kırıldımValla kimsede yok asacam kendimi
Özür dilerim dostumUlan sana dedim kupon ver gelirse bakarız diye sen daha maç oynanmadan para muhabbetine girdin yakışmıyor sna kırıldım
Kardeşim kacmioz ya bı yere bı ara öderizEnflasyon diye birşey duydun mu Allah aşkına öde evde hüngür hüngür ağlıyorum
Affettim bir daha olmasın puahahÖzür dilerim dostum
Eyw abi buldun parayi yoksun ortalıktaBol şans erhanım
Sabah maçlar bitince 10×30 dan dağıtım bekliyoruz sendenAffettim bir daha olmasın puahah
Suly haklı gibi abi bence okudum yorumları adam 1 vercek 9 geri isticek sacmalikSully kankaniz nerde adami çarptı gitti bugün sesi cikmiyo😂😂😂
La bu maclar gelirmi hayatta kafasını yedin dostSabah maçlar bitince 10×30 dan dağıtım bekliyoruz senden![]()
Benim niye haberim yok o paradan fksmckslEyw abi buldun parayi yoksun ortalıkta