- 11,958
- 4,904
- 113
Aslında katlıya katlıya gitsen the megican gibi yapabilirsin işte strese giriyor insan iyi oynayamiyor o zaman5k euro beni ihya eder kaç tl yapıyor bılmıyom
Aslında katlıya katlıya gitsen the megican gibi yapabilirsin işte strese giriyor insan iyi oynayamiyor o zaman5k euro beni ihya eder kaç tl yapıyor bılmıyom
5k Euro burda da iyi para çok iyi bir araba alınır bu parayla burda paranın kiymetti var burdaUfff tam benlik ateşle 5k euro
Neyse 20 tl paramız kalmiş 10maçlık Kombine deneyelim5k Euro burda da iyi para çok iyi bir araba alınır bu parayla burda paranın kiymetti var burda
10 da 9 yaparsın tekten yanar kuponNeyse 20 tl paramız kalmiş 10maçlık Kombine deneyelim
Öyle yap supriz yap ha herro ya merro bol şanslarNeyse 20 tl paramız kalmiş 10maçlık Kombine deneyelim
Küstüm sana10 da 9 yaparsın tekten yanar kupon
TmKüstüm sana
Bol şans enişte o gün bugün diye diye ne varsa bıraktın nbadeHakkımda hayırlısı olsun bol sans
Donumuza kadar ne varsa daha orası güvende sira gelmedi hocamBol şans enişte o gün bugün diye diye ne varsa bıraktın nbade
Oraya kadar giderse don ayarlarız dost . Gördün mü lavine Sacramentoya geçmişDonumuza kadar ne varsa daha orası güvende sira gelmedi hocam
Her gün biri diğerine geciyor bende anlamadımOraya kadar giderse don ayarlarız dost . Gördün mü lavine Sacramentoya geçmiş
Is yapar mı sence ordaHer gün biri diğerine geciyor bende anlamadım
Yok zannetmiyorum fox daha iyiydi benceIs yapar mı sence orda
Evet. Gereksiz bir kumar oynadılarYok zannetmiyorum fox daha iyiydi bence
Sac gecen sene çok iyi takımdı kendi kendilerini bozdular bence derozan i alarak bide üstüne lavine yi aldılar büyük düşüşe geçerler bence orlando dun 30 fark attiEvet. Gereksiz bir kumar oynadılar
O derozan tam gerizekalı. Yokluğu varlığından daha çok iş yaparSac gecen sene çok iyi takımdı kendi kendilerini bozdular bence derozan i alarak bide üstüne lavine yi aldılar büyük düşüşe geçerler bence orlando dun 30 fark atti
En nefret ettiğim oyuncu zaten gecen sene 3luk show yapıyordu sac bu sene onun gelmesiylen 3luk dahi atamıyor takimO derozan tam gerizekalı. Yokluğu varlığından daha çok iş yapar
Çünkü her atağın içine ediyor gerizekalı lavuğu izlerken cinnet geçiriyorumEn nefret ettiğim oyuncu zaten gecen sene 3luk show yapıyordu sac bu sene onun gelmesiylen 3luk dahi atamıyor takim