- 2,690
- 947
- 113
Diger brezilya b miGol oldu iptal etti penaltı vardan iptal sinir etti Brezilya 90 dakıka 1 gol atamıosa defolsun gitsin ayaksıLar
Diger brezilya b miGol oldu iptal etti penaltı vardan iptal sinir etti Brezilya 90 dakıka 1 gol atamıosa defolsun gitsin ayaksıLar
Diger b ise gol oldu orda dost izliyordumGol oldu iptal etti penaltı vardan iptal sinir etti Brezilya 90 dakıka 1 gol atamıosa defolsun gitsin ayaksıLar
Tebrikler gol gelmis dostGol oldu iptal etti penaltı vardan iptal sinir etti Brezilya 90 dakıka 1 gol atamıosa defolsun gitsin ayaksıLar
Aynen dostum ikinci adımdayızTebrikler gol gelmis dost
Ben yoktum o listede gff@sinansrml63 kendinlen beraber bide fearj 3 kisi daha sec o listeden dost
Yaptim dost sen kayboldun sarja bozuldu gece gece sarj bitmeden halkedeyimSeceyim mi 3 kisi
Icimden gecenleri secmissin aklimi mi okudun gff@Calypso13
@hkmtgnl
@sinansrml63
@fearjr1992
@qguzh4nn0
@Golcümetin
Listedeki arkadaşlar bana iban veya paratim atsin 300 lira atacam
6kisi cok degil mi eski dost ne kazandin ki@Calypso13
@hkmtgnl
@sinansrml63
@fearjr1992
@qguzh4nn0
@Golcümetin
Eniste zengin adam onun paraya ihtiyaci yok istersen sana atayım parayi sen dağıtımı yap sarjim çok az kaldı uyusam gec uyanirim bide gidip sarj alacam gec girerrim forumaIcimden gecenleri secmissin aklimi mi okudun gff
Ben de 300 ile geri kalanlar icin roll yapicam bakalim herkese yetisecek miyiz6kisi cok degil mi eski dost ne kazandin ki
Tmm atEniste zengin adam onun paraya ihtiyaci yok istersen sana atayım parayi sen dağıtımı yap sarjim çok az kaldı uyusam gec uyanirim bide gidip sarj alacam gec girerrim foruma
+1 kişiye daha gönderim yaptim ne olacak dost mulayim verdi rol yap dedi o kadar saat emek verip rol takip ettiniz bizde kazanip sizi görmesek ayip olurdu6kisi cok degil mi eski dost ne kazandin ki
Iban atTmm at
Valla ne varsa yine eskilerde var. Kesene bereket+1 kişiye daha gönderim yaptim ne olacak dost mulayim verdi rol yap dedi o kadar saat emek verip rol takip ettiniz bizde kazanip sizi görmesek ayip olurdu
Eyw dostValla ne varsa yine eskilerde var. Kesene bereket
Listedeki arkadaşlar @sinansrml63 ye iban atsınlar gönderimi yapacak@Calypso13
@hkmtgnl
@sinansrml63
@fearjr1992
@qguzh4nn0
@Golcümetin