- 26,646
- 16,025
- 113
Şimdi zaplarrrrlarAvai daha iyi oynuyor saplayacaktır
Şimdi zaplarrrrlarAvai daha iyi oynuyor saplayacaktır
Valla bende maci açtım ilk yari bu şekilde oynarsa yazar gibi yada kanser edip 90 da atar bakalim dost oranı da az zaten daha garantiye gitmek istedim bakalimAvai daha iyi oynuyor saplayacaktır
90 dakikaya yaymak iyidir dost şansın artarValla bende maci açtım ilk yari bu şekilde oynarsa yazar gibi yada kanser edip 90 da atar bakalim dost oranı da az zaten daha garantiye gitmek istedim bakalim
İy atsın da yormasın gerek yok 90 a kadar fitil etmesineValla bende maci açtım ilk yari bu şekilde oynarsa yazar gibi yada kanser edip 90 da atar bakalim dost oranı da az zaten daha garantiye gitmek istedim bakalim
Valla 2 adim da son dakika da geldi bence buda ole olacak kankaİy atsın da yormasın gerek yok 90 a kadar fitil etmesine
Valla artik ufak ufak kazanmak lazım dost kuruduk ölduk bittik artik daha garantiye gitmek lazim90 dakikaya yaymak iyidir dost şansın artar
biz sabırsızız 1-15dk arası gol atar bahsini oynayan adamlarız puaha
Boş çıktıAskı ev attı galiba amq
Boş askı yineAskı ev attı galiba amq
Bol şans
Balımı atalım totem 😁İy atsın da yormasın gerek yok 90 a kadar fitil etmesine
Flamengo maçını bekledim askıdan çıkmadı tipik betco iste keske bekleseydim yinede buda atar da 90 + da gelir illa kanser edecekler@Erhan2121 nerden buldun bunu be dost 😇
Sen bunu oynadığında 2,22 oran vardı iy 0,5 üst flemango 7k kasa olmuştuFlamengo maçını bekledim askıdan çıkmadı tipik betco iste keske bekleseydim yinede buda atar da 90 + da gelir illa kanser edecekler