http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Erhan2121 / Kasa 800 Hedef 3 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,492
38,611
113
Oda bugün en sonunda patladı rol acmicam artik dedi olanı da dağıttı forumda akıllı adam en fazla 2 gün akli yerinde kalır zaten
Bezdiriyorlar
Eskiden mesela beklemede konularına çok talep olmazdı takip bile edilmezdi eğer konuda dağıtım yoksa. Şimdi beklemede konusunda hiçbişey yazmamasına rağmen adam sayıp beklentiye giriyor vermeyincede saatlerdir takip ettik diye üste çıkıyor 😄 isyan etmesi normal

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,646
16,025
113
Bezdiriyorlar
Eskiden mesela beklemede konularına çok talep olmazdı takip bile edilmezdi eğer konuda dağıtım yoksa. Şimdi beklemede konusunda hiçbişey yazmamasına rağmen adam sayıp beklentiye giriyor vermeyincede saatlerdir takip ettik diye üste çıkıyor 😄 isyan etmesi normal
Şu kadar yüzsüz olamadık ya la , ona rağmen zamanında defalarca destekte bulunduğumuz insanlar bana hiç yardımcı olmadın ulaşmadın diyip bizi iplemiyor bende saldım artık nazımın geçeceği insanlar ile iletişime geçiyorum misal seni görsem kazanmış direk yazarım , çünkü birbirimizi seviyoruz saygı gösteriyoruz, aynı şekilde ben kazansam yaz hiç düşünme biliyorsun hayatta geri dönüş yapmamazlık etmem ♥😅😅

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...