- 28,054
- 27,275
- 113
Ben rol yapıyorum bana kolay gelsin yokmu dostKolay gelsin cihancım
Ben rol yapıyorum bana kolay gelsin yokmu dostKolay gelsin cihancım
Yapmayacağım şeyleri soleme bana Erhan 😂✋Yok son adim da kesin patlariz hiç sekmez
Kaç vurdu bombacı dostListede 8 adam var odul almayan dost mecbur onların içinden kac kisi seçmek zorundayım
Benim site öyle dedi 2 saat sonra iptal ettirip zorla papelle verdirttimParatim den cekim verdim site degismek için gunceleme mi var dost paratim de suan
Sana şans diledik dostBen rol yapıyorum bana kolay gelsin yokmu dost
Oda bugün en sonunda patladı rol acmicam artik dedi olanı da dağıttı forumda akıllı adam en fazla 2 gün akli yerinde kalır zatenKaç vurdu bombacı dost
Limitler yükselmiş
Onu ama direk jayjay verdi biraz ve takip ettim dost2. Ödülü de kaptın marleyden biz çipiz zaten şeytanı dinlemek istemiyorum kanka bu gece kanıma girmeye başladı 🤣🤣🤣 açıcam şimdi 85k roll o olacak. Gece gece
La yok iste attigim 8 kisilik listede feajr da var 4 kisi 4 kisi dagitimda bolusursunuz hadi 3200 dagitacan toplamSen odul aldin mi kanka alan dan
Batar düşer 30dk ya dkkdfkmf isyana başlarMetin vurdu herhalde piyasada yok normalde bu saatlerde forumun sahibi gibi online takılırdı
Bol şans kötü bir şey demedim broOnu ama direk jayjay verdi biraz ve takip ettim dost
BezdiriyorlarOda bugün en sonunda patladı rol acmicam artik dedi olanı da dağıttı forumda akıllı adam en fazla 2 gün akli yerinde kalır zaten
Guncelleme yokmus cekim dustu suan dostBenim site öyle dedi 2 saat sonra iptal ettirip zorla papelle verdirttim
5 kisiye 300 verebilirim 2 arkadas var üstüme onlara da 300 atacam söz verdiğim 2 kisiLa yok iste attigim 8 kisilik listede feajr da var 4 kisi 4 kisi dagitimda bolusursunuz hadi 3200 dagitacan toplam
Şu kadar yüzsüz olamadık ya la , ona rağmen zamanında defalarca destekte bulunduğumuz insanlar bana hiç yardımcı olmadın ulaşmadın diyip bizi iplemiyor bende saldım artık nazımın geçeceği insanlar ile iletişime geçiyorum misal seni görsem kazanmış direk yazarım , çünkü birbirimizi seviyoruz saygı gösteriyoruz, aynı şekilde ben kazansam yaz hiç düşünme biliyorsun hayatta geri dönüş yapmamazlık etmem ♥😅😅Bezdiriyorlar
Eskiden mesela beklemede konularına çok talep olmazdı takip bile edilmezdi eğer konuda dağıtım yoksa. Şimdi beklemede konusunda hiçbişey yazmamasına rağmen adam sayıp beklentiye giriyor vermeyincede saatlerdir takip ettik diye üste çıkıyor 😄 isyan etmesi normal
O benim konuya gelemez aramiz yok onlanMetin vurdu herhalde piyasada yok normalde bu saatlerde forumun sahibi gibi online takılırdı
Bana 503 🤣🤣🤣🖖🖖5 kisiye 300 verebilirim 2 arkadas var üstüme onlara da 300 atacam söz verdiğim 2 kisi
Yolla gelsin 😉5 kisiye 300 verebilirim 2 arkadas var üstüme onlara da 300 atacam söz verdiğim 2 kisi
Valla faturam var 5400 4 gün kaldı bence en iyisi onu kapatim zaten son fatura Allah tan bitti artık karti da kırıp atacam valla günde 39484 msj geliyor sitelerdenBana 503 🤣🤣🤣🖖🖖
Hangi metin kanka bu laO benim konuya gelemez aramiz yok onlan