- 38,492
- 38,611
- 113
Ak gece çalişmasının 2 gündür paket olduk 15 dk önce eve geldik
bol şans cümleten
bol şans cümleten
Ben onun dışında slot oynamıyorum ki kankaO bana söylediğin slot oyununa girme de ne pok yersen ye hayatımı haydırdın 1 gecede sjdjddmfn
Betconun kendisi zaten süründürmüyor mu asker 😄Paratim kullanmayın betcoda güncelleme var diyorlar iki saattir surundurduler
Sen odul aldin mi kanka alan dan@Erhan2121 hadi
Vur son adımı daha sana çökecem alowwww
Yok daha değil 1 adim kaldi dostErhan kazandın mı laaa DM aydinlanmamis 😂😂
Bol şanslar.@Mülayim6060 eyw dost
Konu içinden listede olan arkadaşlar dışında kimseye odul verilmicek oncelik orası
Bolsans
Hayır seni bekliyorumSen odul aldin mi kanka alan dan
İbamimi ataym.sana da uyuyayım 😂😂Yok daha değil 1 adim kaldi dost
Kayıp bonusu olmasa kimse ugramazda işteBetconun kendisi zaten süründürmüyor mu asker 😄
Ben ödül almis mi sayiliyorumSen odul aldin mi kanka alan dan
Paratim den cekim verdim site degismek için gunceleme mi var dost paratim de suanKayıp bonusu olmasa kimse ugramazda işte
Kolay gelsin cihancımBen daha işteyim be bebiş çooook zaaaat var ruh halim ;
Ekli dosyayı görüntüle 847400
Listede 8 adam var odul almayan dost mecbur onların içinden kac kisi seçmek zorundayımBen ödül almis mi sayiliyorum![]()
Tamamdir dostListede 8 adam var odul almayan dost mecbur onların içinden kac kisi seçmek zorundayım
Yok son adim da kesin patlariz hiç sekmezİbamimi ataym.sana da uyuyayım 😂😂
2. Ödülü de kaptın marleyden biz çipiz zaten şeytanı dinlemek istemiyorum kanka bu gece kanıma girmeye başladı 🤣🤣🤣 açıcam şimdi 85k roll o olacak. Gece geceBen ödül almis mi sayiliyorum![]()
Beni listeye alma ben sadece şans dilemek icin geldim, şansın bol olsun.Listede 8 adam var odul almayan dost mecbur onların içinden kac kisi seçmek zorundayım