- 28,054
- 27,275
- 113
Ulan adam sana 5k lik roller açtırdı biz birsey dedik mi bugün seni es geçti diye tavır yapiyon yakistirmadim sanaEvet tum rolleri formu size biraktim alin tursusunu kurun 😃
Ulan adam sana 5k lik roller açtırdı biz birsey dedik mi bugün seni es geçti diye tavır yapiyon yakistirmadim sanaEvet tum rolleri formu size biraktim alin tursusunu kurun 😃
La ne es gecmesi ben istwmedim benim derdim hala kimse doymuyor herkes itiraz ediyof zaten bu gun almayacam demisim ne anlatiyon sen 😃Ulan adam sana 5k lik roller açtırdı biz birsey dedik mi bugün seni es geçti diye tavır yapiyon yakistirmadim sana
Sen sus konusma hain sinanLa ne es gecmesi ben istwmedim benim derdim hala kimse doymuyor herkes itiraz ediyof zaten bu gun almayacam demisim ne anlatiyon sen 😃
Yedi galibaSlot nasil gidiyor 2. Adima para kaldi mi
Slot iyi vermis devam 😃
Konus konus senErhan dogru soyle dk 40 ta kuponu bozup slota mi girdin zaten gelmez diyerekten
Bol sanslar
Ulan yemek yiyecem dedim ya dalgami geciyorsun benimlen ne zman rol açıp ta slota girdim benSlot iyi vermis devam 😃
Bu sinirle 10k yapip tum listeyi kurtarirsin yffKonus konus sen
Bol şans
Listeyi beliyon zaten 6 kisi roll yapti 2 kisi allsanin rolunden aldi 6 kisi kaldi odul almayan 6 kosi 300 yaparrsinUlan yemek yiyecem dedim ya dalgami geciyorsun benimlen ne zman rol açıp ta slota girdim ben