- 5,085
- 3,129
- 113
Bekleriz 15 dk değil miBuz hokeyinde periyod tamamlanmadan bakiye hesaba geçmiyor beyler ikinci periyodun bitmesini beklicez mecbur
Bekleriz 15 dk değil miBuz hokeyinde periyod tamamlanmadan bakiye hesaba geçmiyor beyler ikinci periyodun bitmesini beklicez mecbur
Şu union Omaha ilk yarı 1.5 olursa kayıp bonusu ile çekecem açarsın roll. Diğer maç şimdi geldi teke kaldı dakka 41 zor ama belki olurGelsin 2 rolcü benim bak
Gecen sene çok kazandim bu ligten bu sene bıraktım oynamayida yine geri dönecek belli olduGelmiş
Hadi inşallahŞu union Omaha ilk yarı 1.5 olursa kayıp bonusu ile çekecem açarsın roll. Diğer maç şimdi geldi teke kaldı dakka 41 zor ama belki olur
Sorması ayıp kazandığın ligj niye birakion dostGecen sene çok kazandim bu ligten bu sene bıraktım oynamayida yine geri dönecek belli oldu
Çok pis kupon yapasım varSorması ayıp kazandığın ligj niye birakion dost
Hep moralin bozukken roll aç dostGecen sene çok kazandim bu ligten bu sene bıraktım oynamayida yine geri dönecek belli oldu
Bu sene başında gecen seneki gibi gol olmuyordu suan baktım baya gol cikmis maçlarda girdim hocam takip edecem yine bu ligiSorması ayıp kazandığın ligj niye birakion dost
Tm dostumHep moralin bozukken roll aç dost
Valla aynı şekilÇok pis kupon yapasım var
Biriktirsen bir tane site açmıştınValla aynı şekil
SaplaValla aynı şekil
1 dakika kalmış 2 periyod bitmek üzere2 ne zaman
Kazanalım be vallahi kurudum iyice1 dakika kalmış 2 periyod bitmek üzere
InsKazanalım be vallahi kurudum iyice