- 24,168
- 22,691
- 113
Benim sıkıntım 1 adim dost 1 de sürekli tıkanıyorum 1 i geçsem rahatlicam da olmuyor bir turluBiz genelde 3'de patliyoruz 😂 hadi bol şans kardesim
Benim sıkıntım 1 adim dost 1 de sürekli tıkanıyorum 1 i geçsem rahatlicam da olmuyor bir turluBiz genelde 3'de patliyoruz 😂 hadi bol şans kardesim
Kanka bu avai hayatında ilk defa 4 gol atmıştır aq sen 5 o istiyonBu kez wonn dost çok beklersin
2 kisi 100 verir fazlasi çıkmaz metinden puhahaMetinin role bakıp öyle konuya giriş yaptık dost yine 100 tl mı verecek diye bu sefer 1 kişi seçeriz demiş puhaha
3 dakikda var 2 sayı bekliyorumYüzde 80 ne çıktı hahahahaha
İlk defa 4 atan 5 i niye atmasin dost açıklaması varmi bunun bence yok puahhaKanka bu avai hayatında ilk defa 4 gol atmıştır aq sen 5 o istiyon
Gelmez 3 dakika max 1 sayi olur maalesef3 dakikda var 2 sayı bekliyorum
1 dakikası gitti zaten hahahahahaGelmez 3 dakika max 1 sayi olur maalesef
Kaldi 2 dakika o zaman puahha lose kaçarın yok1 dakikası gitti zaten hahahahaha
3 üncü adimdan başla geriye doğru git senBenim sıkıntım 1 adim dost 1 de sürekli tıkanıyorum 1 i geçsem rahatlicam da olmuyor bir turlu
Attı attı hahahahahaKaldi 2 dakika o zaman puahha lose kaçarın yok
Benim kazanmam için nba in başlaması lazım dost başka türlü çok zor3 üncü adimdan başla geriye doğru git sen
Bol sans ben geldim getiriyorum1 avai 4 atmış ilk yari 1 daha atar 5ler bence çok rahat şekilde
Sana tavsiye 3 adimi sen pek beceremiyorsun 2 adim yap o şekilde kazanirsinAttı attı hahahahaha
Gelmez maalesef dostBol sans ben geldim getiriyorum
İzle ve gor zuhahahahaahSana tavsiye 3 adimi sen pek beceremiyorsun 2 adim yap o şekilde kazanirsin
Alex bunlara hocalık yapmıştı kardeşim demekki öğretmiş bişeylerKanka bu avai hayatında ilk defa 4 gol atmıştır aq sen 5 o istiyon
Brezilya ya bak bizde para yok gol şov var aqAlex bunlara hocalık yapmıştı kardeşim demekki öğretmiş bişeyler
Deli Erhan 😂😂😂Sponsor @Mülayim6060 saol dost
Hedefe ulasirsam 1 rolcu seçerim bol sans
Lose bu MS 4/0 😂1 avai 4 atmış ilk yari 1 daha atar 5ler bence çok rahat şekilde
Bol sans1 avai 4 atmış ilk yari 1 daha atar 5ler bence çok rahat şekilde