- 7,220
- 2,324
- 113
Mesajlarım ordamenfaatciye bak fljkhy
Mesajlarım ordamenfaatciye bak fljkhy
Bak bunu doğru dedin sinanın da bi küçük 3 günlük ban yemesi lazım 🤣🤣 yoksa çıkmıyor forumdanGit uyu aqq sabah akşam burdasın ndmdks
Sektooor geet benim mintikamda fazla harac almaya basladin rolller benim ugggGit uyu aqq sabah akşam burdasın ndmdks
Sino yapsın rol 3 kişi pay edecezAranızda birini seçin 350 atayım rol yapsın geleni aranızda paylasin ben yatcam çok uykum var
10k mesaj altina odul yok erhanin rolundeMesajlarım orda
OlabilirSino yapsın rol 3 kişi pay edecez
1 hafta ban yersin inşallah bundan sonra beddualarımı böyle edecem sana 🤣🤣🤣10k mesaj altina odul yok erhanin rolunde
Dilenci Sinooo jdkskBak bunu doğru dedin sinanın da bi küçük 3 günlük ban yemesi lazım 🤣🤣 yoksa çıkmıyor forumdan
Doğru takip ettiMesajlarım orda
DmOlabilir
Vayy ibnee hemen yumuşadın ndndksOlabilir
Bana tutmaz ggf1 hafta ban yersin inşallah bundan sonra beddualarımı böyle edecem sana 🤣🤣🤣
Daha duuur bana o dilenci diyen çovali de ban yiyecek ben bi adamla durup dururken tartışmam vardır bi yamuğu defosu tartışırımDilenci Sinooo jdksk
350 sinana atıyorum ne yapıyorsanız yapın artikVayy ibnee hemen yumuşadın ndndks
Acidim size yoksa 350 mi alip giderdim itiraz ederdim illa 300 um de 300 um derdim hggVayy ibnee hemen yumuşadın ndndks
Ban yiyenleri okudun mu kank350 sinana atıyorum ne yapıyorsanız yapın artik
Elendin kargalakla bolusecez gfgDilenci Sinooo jdksk
İşte bu dnks1 hafta ban yersin inşallah bundan sonra beddualarımı böyle edecem sana 🤣🤣🤣
Yav 300 alacan gidecen tek maça basacan yatacan sonra yine roll bari 350 al tek maça baş yine yat 🤣🤣Acidim size yoksa 350 mi alip giderdim itiraz ederdim illa 300 um de 300 um derdim hgg