- 34,230
- 19,981
- 113
İyi erkenmiş katılalım 🤣🤣 Nasıl kazanıyorsun görelim1 bitti zor bela 2 ye geçecez kanka simdi
İyi erkenmiş katılalım 🤣🤣 Nasıl kazanıyorsun görelim1 bitti zor bela 2 ye geçecez kanka simdi
Daha sonuclanmadi kupon da ben simdi futbol alıp kaybetmeyi tercih edecem47,5 iyidi direk düştü 44e
Kazanmak ve ben puahhaİyi erkenmiş katılalım 🤣🤣 Nasıl kazanıyorsun görelim
Bari bekleyip 30da gir 0,5 üste oranı yükselsin 🤣🤣Daha sonuclanmadi kupon da ben simdi futbol alıp kaybetmeyi tercih edecem
Benim de son 10 roll kayıp. Birimiz kırar belki buradaKazanmak ve ben puahha
Puahha daha mac bitmedi 4 saniye var bitsin ikinci pere girecem orlando macinaBari bekleyip 30da gir 0,5 üste oranı yükselsin 🤣🤣
Zor kanka sansimiz bir turlu donmuyor kiBenim de son 10 roll kayıp. Birimiz kırar belki burada
198 çıktı ordandaPuahha daha mac bitmedi 4 saniye var bitsin ikinci pere girecem orlando macina
Slota mi gittinZor kanka sansimiz bir turlu donmuyor ki
Bol şans
Rol yaparken ne slotu kanka puaha 1 ceyregin bitmesini bekljyordum 2 çeyreğe girdimSlota mi gittin
Şans bolll
Bol sans
Bol sans puaha tersten yazmissin kankaŞans bolll
Miktar yok 1 tl mi bastin 😁
Belki böyle döner şansın diye 😉Bol sans puaha tersten yazmissin kanka
800 lira bastim tami tamına 79lira ayırdım simdi 10 betten 7 tur çevirip gelecem puahahMiktar yok 1 tl mi bastin 😁
48 oldu diğer kupon yattı ya kötü oldu trip son saniyeMiktar yok 1 tl mi bastin 😁