- 30,295
- 22,263
- 113
Kacsaydın bısıkletı bırakıpUlan biraz telefondan uzak kalayım diye bisiklet sürmeye çıktım gece. Yol boş diye kırmızıda geçtim tam geçerken yan yoldan polis girdi ana yola kitledi cezayı. Keşke evde telefona gömülseydim
Kacsaydın bısıkletı bırakıpUlan biraz telefondan uzak kalayım diye bisiklet sürmeye çıktım gece. Yol boş diye kırmızıda geçtim tam geçerken yan yoldan polis girdi ana yola kitledi cezayı. Keşke evde telefona gömülseydim
Puhhaa şaka yapiyorsunUlan biraz telefondan uzak kalayım diye bisiklet sürmeye çıktım gece. Yol boş diye kırmızıda geçtim tam geçerken yan yoldan polis girdi ana yola kitledi cezayı. Keşke evde telefona gömülseydim
Sinan'ım gördün anlatmaya gerek yokSinan elendi
Kupon geldı mı laBenden çıktı odul hocaya yapis
Bisiklet emanet dost yoksa valla bırakıp kacacaktimKacsaydın bısıkletı bırakıp
Daha degil ama gelir gibiKupon geldı mı la
Ne kadar orda cezaBisiklet emanet dost yoksa valla bırakıp kacacaktim
Teşekkürler dostBu gelirse 3 kisiye 200
Yemin ederim dost. Şansıma sokayım geçmeden önce de baktım etrafima hiç kimse yoktu tam karşıya varmaya yakın yan yoldan girdi. 2 saniye daha geç gelse karşıda olmuş olacakrim zaten. Soktu 200 zloti cezayı œPuhhaa şaka yapiyorsun
Olur gibi duruyor,,kısmet artık,,Daha degil ama gelir gibi
@Erhan2121 bak terımle sıcak muhabbet kuruyorum kankam üzüldüm ceza yemeneNe kadar orda ceza
200 zloti. 2100 tl yapar heraldeNe kadar orda ceza
Evden cikma sen enisiYemin ederim dost. Şansıma sokayım geçmeden önce de baktım etrafima hiç kimse yoktu tam karşıya varmaya yakın yan yoldan girdi. 2 saniye daha geç gelse karşıda olmuş olacakrim zaten. Soktu 200 zloti cezayı œ
Hadi hayırlısı,,başladı
Valla bin pişman oldum. Normalde de yol boş olsa bile uyarım kurala geçmem bugün bı geçtim şans ya işte tam geleceği tuttu puhahaEvden cikma sen enisi