- 43,586
- 12,168
- 113
Dedim listeye gerek uyu sen inanmadinizBunun gibileri işte banlayacaksın yalan söylüyor ulan onun yüzünden sabaha kadar da yatmadık Yol param yok diye
Dedim listeye gerek uyu sen inanmadinizBunun gibileri işte banlayacaksın yalan söylüyor ulan onun yüzünden sabaha kadar da yatmadık Yol param yok diye
Evde atabilir belli olmaz zaten bültende macta yoktu barcanin golunede oran yoktu hayırlısı bakalım kısmetimiz varsa olur olmasa da yapacak birsey yok kankaBarça attı
barçalamaz inş. dost 😂Barça attı iyi oldu
Diyecek çok şey var da neyseBunun gibileri işte banlayacaksın yalan söylüyor ulan onun yüzünden sabaha kadar da yatmadık Yol param yok diye
Barçalasın 3-9 bitsin 🤣🤣barçalamaz inş. dost 😂
paylaşim yapti tg de imza atmasi bekleniyor dedi. holi sağlamci heran vazgecer diye imza atmadan sonuclandirmiyorLa osimen geldi bu holi 500 u hala vermedi
La bu adam hala mi imza atmadi 2 gune maça cikacak sözdepaylaşim yapti tg de imza atmasi bekleniyor dedi. holi sağlamci heran vazgecer diye imza atmadan sonuclandirmiyor
maç öncesi imza töreni yapilacakmis gs nin maçindan hemen once 2 agustosLa bu adam hala mi imza atmadi 2 gune maça cikacak sözde
Bol şansBol sans aktif forum kullanicilarina hedefe ulasirsam yardımcı olamaya çalışacam..
barçalamaz inş dedim ama5 oldu
Çıkmaz gibişu arsenal macinda 3 gol daha çiksa holigan ozeli ona kalmiş
banada öyle geliyor aha barçaladi yine 2-6Çıkmaz gibi