Hahhahaha fazla fazla ses etmeSen bir milyona yakın para buldun hala konuşuyorsun Belki daha yükseğini buldum
Hahhahaha fazla fazla ses etmeSen bir milyona yakın para buldun hala konuşuyorsun Belki daha yükseğini buldum
Hahshhshzhhshzhhxh allah daha çok versin Apo Güzel insanlar her zaman kazansın parayı bulup g***** başını oynatanlar her zaman kaybetsinHahhahaha fazla fazla ses etme![]()
Ben size kacacak liste gerek yok dedim senle marley yok iyi bi adam falan diye gaz verdiniz adama ama yine de yola gelmedi 🤣Yok Kral o bence dümenden atacağım Dedi kimseye atmadı ben bu kadar da eminim lan biz takip ettik baştan sona kadar sabaha kadar sabah da yürüyerek yol denetime gittim ya böyle bir şey yok ya bir de tanımadığım kişilerin kuponunu takip etmem
Senle hayat bi kumar pardonBen size kacacak liste gerek yok dedim senle marley yok iyi bi adam falan diye gaz verdiniz adama ama yine de yola gelmedi 🤣
Valla murocan ben hiç bir zaman yalan söylemem çektim mi çektim derim 3 günde 25k çekmişim Mamoste dostum bana 200 attı onu 20k yapıp çektimHahshhshzhhshzhhxh allah daha çok versin Apo Güzel insanlar her zaman kazansın parayı bulup g***** başını oynatanlar her zaman kaybetsin
HelalValla murocan ben hiç bir zaman yalan söylemem çektim mi çektim derim 3 günde 25k çekmişim Mamoste dostum bana 200 attı onu 20k yapıp çektim![]()
Sen nereden tanıyor musun bu arkadaşıSenle hayat bi kumar pardon
Bol şans kardo2 barca yedekleri komple oyna sokmus seol 3 u atabilir as takima ilk yari 2 tane attılar suan biz 1 gol istiyoruz çok şey istemiyoruz bol sans
Bol şans2 barca yedekleri komple oyna sokmus seol 3 u atabilir as takima ilk yari 2 tane attılar suan biz 1 gol istiyoruz çok şey istemiyoruz bol sans
bol sans2 barca yedekleri komple oyna sokmus seol 3 u atabilir as takima ilk yari 2 tane attılar suan biz 1 gol istiyoruz çok şey istemiyoruz bol sans
Kimseye atmamış mı🤣🤣Ben size kacacak liste gerek yok dedim senle marley yok iyi bi adam falan diye gaz verdiniz adama ama yine de yola gelmedi 🤣
Kuponu atip hic yorum atmamasindan suphelwndimSen nereden tanıyor musun bu arkadaşı
Tabi ki hayir yfgfKimseye atmamış mı🤣🤣
Bunun gibileri işte banlayacaksın yalan söylüyor ulan onun yüzünden sabaha kadar da yatmadık Yol param yok diyeKimseye atmamış mı🤣🤣