Son dakika attıda güzelim barca maçını kaçırdım biraz erken atsaydi barcanin ilk yarısına girecektimOha attı la hahahahhaha
dep attimi bildirim gelmedi tebriklerSon dakika attıda güzelim barca maçını kaçırdım biraz erken atsaydi barcanin ilk yarısına girecektim
Acelemiz yok kanka yavaş yavaş ilerleyelim puhaah@Erhan2121 senin alacağın maça zkum 90+2 de attı
Güzel basket maçları var onlarada bakSon dakika attıda güzelim barca maçını kaçırdım biraz erken atsaydi barcanin ilk yarısına girecektim
Takip edecek adam mısın ya rol milyoner adam rol takip eder miGoollll
ben verimmi 2nci maciniAcelemiz yok kanka yavaş yavaş ilerleyelim puhaah
Zabaha kadar burdayızAcelemiz yok kanka yavaş yavaş ilerleyelim puhaah
Nba basliyana kadar basket oynamicam kanka futboldan devam burdan kazanmaya başladım burdan devam edimGüzel basket maçları var onlarada bak
Dun 6 da 6 yaptım bugün 1 de 1 yaptım sence ihtiyacım varmi buna puahaben verimmi 2nci macini
Sen bilirsin kanka bol şansNba basliyana kadar basket oynamicam kanka futboldan devam burdan kazanmaya başladım burdan devam edim
Hahaahahshzhzhsh sabah yürüyere adliyeye gittim geldim çekiliş çıkmış 600 lira kara kara düşünüyordum Yarın amatem var yol parası sigara parası alla işte be ApoZabaha kadar burdayız
Hahahha yok laa muro bugünlerde pek bişey toplayamadımTakip edecek adam mısın ya rol milyoner adam rol takip eder mi
Verseneben verimmi 2nci macini
bakiyom 1 dkVersene
Bence o kişi sanna dönmeyecek sende sövüp banlannacaksınHahaahahshzhzhsh sabah yürüyere adliyeye gittim geldim çekiliş çıkmış 600 lira kara kara düşünüyordum Yarın amatem var yol parası sigara parası alla işte be Apo
Olsun ayağını kesecek bir şeyler yaptım boş verHahahha yok laa muro bugünlerde pek bişey toplayamadım![]()
Çekim bekliyor yazmış Kral dönmese niye yazsınBence o kişi sanna dönmeyecek sende sövüp banlannacaksın![]()
Valla doğu turuna çıkacak kadar bişeyler buldumOlsun ayağını kesecek bir şeyler yaptım boş ver
Sen bir milyona yakın para buldun hala konuşuyorsun Belki daha yükseğini buldumValla doğu turuna çıkacak kadar bişeyler buldum